Rugă pentru Alexandra

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la facerea lumii şi până astăzi n-a existat o mamă cu inima atât de rănită precum Klaudia Nagy!

Ieri, de 1 martie, femeia se ruga cu faţa la Cer, aşteptând un mărţişor de la Dumnezeu: găsirea Alexandrei, fetiţa de trei ani pe care o căuta de trei zile cu înfrigurarea căprioarei care şi-a pierdut puiul. Copleşită de durere, Klaudia aleargă de colo-colo cu o febrilitate pe care numai iubirea de mamă ţi-o poate da. Când toţi îi spun că nu mai e nicio speranţă, ea continuă să spere. Acum e pe malul lacului Tarniţa, unde fostul ei soţ i-a târât copila spre o moarte infernală, acum postează pe Facebook anunţ după anunţ, împreună cu fotografii ale fetiţei sale, rugându-se ca o voce de înger să-i dea cea mai importantă veste a timpurilor moderne: Alexandra trăieşte! Trăieşteee!!! Trăieşteeeee!!!!!



Dacă Dumnezeu ne-ar cere să ne tăiem câte o mână pentru a i-o da în schimb Klaudiei pe Alexandra, am deveni o naţiune de ciungi în 24 de ore! I-am da o mână, i-am da şi două, numai să readucem la lumină zâmbetul frânt al unui înger care, la trei ani, nu putea distinge între un tată iubitor şi un ucigaş satanic. Nu s-a inventat Iadul care să-l înghită pe tatăl fără suflet! Nu există atâta smoală fierbinte câtă i s-ar cuveni asasinului de îngeri!

Îmi fac datoria de a transmite, şi pe această cale, unul dintre mesajele-rugăciune ale Klaudiei Nagy: „Căutăm scafandri cu echipament care pot intra sub gheaţă la adâncimi de maxim 60 de metri. Număr de contact: 0747011445, sau sunaţi la 112. Vă rog, distribuiţi!"

Doamne, fă o minune şi dă-ne-o înapoi pe Alexandra noastră!

Grigore Cartianu este redactor-şef Adevărul

image
Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite