Olandezii ăştia chiar nu mai au niciun Dumnezeu!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

În vremea din urmă, numele fostului golgheter a revenit în ziare, mai cu seamă în cele cu fusta scurtă, graţie fiicei sale, Natalia.

La 20 de ani, puştoaica e frumoasă, deşteaptă şi plină de energie. Unii - specialişti, of course - spun că fata are toate calităţile unui fotomodel de succes.

Toate bune şi frumoase până când, săptămâna trecută, vestea a picat ca un trăsnet: Natalia Mateuţ a fost arestată la Amsterdam pentru folosire de carduri false! Imaginile venite din Olanda erau cu adevărat şocante: tânăra încerca să fugă de poliţişti şi ţipa ca din gură de şarpe atunci când oamenii legii au imobilizat-o. Ulterior a fost eliberată, fiind cercetată în libertate. Cei din gaşca ei au rămas însă în arest, părând a fi infractori de mare calibru.

Te-ai fi aşteptat ca duduiţa, tocmai trecută printr-o experienţă traumatizantă, să se facă mică, mică şi să realizeze că a intrat într-un anturaj periculos. Chiar dacă nu era cardul ei, cumpărăturile erau mai ales pentru ea! Să nu se fi întrebat nicio clipă din ce bani îi face gigoluţu' ei cadouri de zeci de mii de euro, în magazinele cele mai luxoase din Amsterdam? Auzi minune: haine, pantofi, poşete, bijuterii... ce să mai, peştera lui Ali Baba!

Se impuneau, aşadar, discreţie şi decenţă. Când colo, ce să vezi? Abia revenită la Bucureşti, domnişoara Mateuţ a dat fuga într-un studio TV, s-o vadă naţiunea cât e de nevinovată. Recitalul ei a relevat o minte necoaptă, de beizadea care nu ştie cum a ajuns să se scalde în lux.

„Mi-au pus cătuşele ca unei infractoare" (vaaaaai, nu se poate!)... „am fost pusă cu faţa la pământ" (ruşine!)... „am fost dezbrăcată, cercetată" (mitocanii!)... „mi s-au luat toate obiectele personale şi au fost băgate în pungi sigilate" (nu mai spune, sigilate???)... „m-au ţinut încuiată cu trei lacăte" (trei lacăte????)... „am fost mutată apoi într-o celulă de doi metri pe doi metri" (ce bamboo mai e ăsta, de patru metri pătraţi?)... „cu un pat din metal" (brrrrr, ăsta ţine rece la şale)... „şi o saltea de cauciuc" (barbarie!)... „cu aşternut de unică folosinţă" (mă rog, asta o fi de bine sau de rău?!)... „cu o masă prinsă de podea" (de podeaaa???)... „şi un WC fără fereastră" (jos olandezii, jos întunericul!).

Păi, vedeţi cât e de greu printre străini? Te aruncă repede la beci, fără să ţină cont că eşti şi tu, acolo, tinerică, frumuşică, modeliţă, başca fiică de fotbalist. E clar: se apropie sfârşitul lumii. Atâta lipsă de maniere faţă de nişte juni îndrăgostiţi...


Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite