O Plăcintă cu canabis, vă rog!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Despre beizadeaua Plăcintă nu poţi scrie decât cu o silă cosmică.

Iar despre mama sa, cu o greaţă pe măsură. Căci, în cazul familiei Plăcintă, legăturile genetice se reflectă într-un comportament sinistru, iraţional, iresponsabil. Fiul se droghează, face pipi pe Dumnezeu, ameninţă cu moartea, mama îl scoate de la puşcărie şi ne aruncă pe toţi în ghena cu drogaţi. Un satanist dereglat şi o senatoare rătăcită.

Ultima declaraţie a doamnei Sorina Plăcintă, parlamentar PDL şi fost ministru în Cabinetul Boc, este înfiorătoare. După ce un raport de expertiză medico-legală arăta că Andrei Răzvan Plăcintă, puşlamaua de 21 de ani, a consumat canabis înainte de a provoca un accident şi un scandal monstruos pe stradă, mama sa a reacţionat astfel: „Referitor la droguri, eu nu cred că există vreun copchilaş d-ăsta de acuma care să nu fi încercat ceva. Deci, probabil că asta este moda şi probabil că acolo unde a făcut şcoala, în străinătate, probabil că toţi au încercat".

Ce netrebnică! Nu-mi reproşaţi că vorbesc aşa despre o femeie, pentru că discutăm, totuşi, despre unul dintre cei 137 de senatori ai României. Atâţia avem: 137. Dintre aceştia, unul - Cătălin Voicu de la PSD -, profanator şi expert în traficul de influenţă, se află în puşcărie. Mai rămân, aşadar, 136. Iar unul dintre ei - Sorina Plăcintă de la PDL - face apologia drogurilor şi îi bagă pe toţi tinerii României în haznaua prafurilor ucigaşe.

Doamna Plăcintă ar trebui interpelată public de toţi părinţii adolescenţilor de azi: cum îţi permiţi, cucoană, să-mi faci copilul drogat? Vezi-ţi de ratatul tău, dacă n-ai ştiut să ţi-l creşti! O lecţie la fel de severă i-ar putea fi servită senatoarei indecente chiar de către cei vizaţi de vorbele sale mizerabile: stimată doamnă, faptul că aţi ajuns în Parlament nu vă dă dreptul să ne băgaţi în aceeaşi oală cu drogatul dumneavoastră.

Am doi copii de şcoală şi mă simt călcat în picioare de această femeie iresponsabilă, care îşi permite să afirme: „Nu cred că există vreun copchilaş d-ăsta de acuma care să nu fi încercat ceva". Ceva droguri, adică. Pentru o asemenea declaraţie, ar trebui ca doamna Plăcintă să-şi ia catrafusele din Parlament şi să se ducă unde-a înţărcat mutu' iapa. Să nu ne mai otrăvească sufletele cu afirmaţii imbeciloide. Poate aşa va avea timp să-şi poarte beizadeaua prin clinicile de dezintoxicare.

O mare jignire a fost aruncată şi asupra şcolii elveţiene din Montreux la care fiul doamnei Plăcintă a fost trimis să studieze. „Acolo unde a făcut şcoala, în străinătate, probabil că toţi au încercat", zice senatoarea iresponsabilă.

„Asta fac eu cu Dumnezeu!", scria Andrei Răzvan Plăcintă, adolescentul drogat, în dreptul unei fotografii care-l prezenta urinând pe o troiţă maramureşeană, poză pe care şi-a postat-o pe Facebook. La fel procedează senatoarea Sorina Plăcintă cu noi, acum, făcându-ne copiii drogaţi. Vai de partidul care o mai ţine chiar şi o zi în barca sa, în loc s-o arunce peste bord!  

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite