Cititorii noştri, mai inteligenţi decât ai lor!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre privilegiile vieţii de gazetar se numără acela de a le oferi cititorilor surprize.

O informaţie, un titlu, un comentariu, o nouă pagină de ziar şi - de ce nu? - o nouă publicaţie. La fel simte, probabil, şi brutarul atunci când, pe lângă sortimentele tradiţionale de franzelă, îşi răsfaţă clienţii cu specialităţi pe bază de grâu sau de secară. Între cele două meserii există, totuşi, şi o diferenţă majoră: chiflele pot fi apreciate la brutărie, nu şi în gazetărie!

Începând de astăzi, „Adevărul" vă propune trei noutăţi importante. În primul rând, o pagină pe care - urmând principiul caţavencian „Cititorii noştri, mai deştepţi decât ai lor" - nu o scriu ziariştii, ci o scrieţi chiar dumneavoastră! Se numeşte „Pagina cititorului" şi este plasată imediat după „Opinii". Veţi găsi acolo răspunsuri la întrebările care vă frământă, cu condiţia să ni le adresaţi. Cele mai bune poveşti şi comentarii, trimise prin e-mail sau prin poşta tradiţională ori postate pe www.adevarul.ro, vor fi publicate în rubrica „Editorialul cititorului". Imaginile deosebite se vor regăsi la rubrica „Fotografia zilei", oferindu-vă ocazia de a surprinde situaţii mitocăneşti sau instantanee caraghioase. Nu va lipsi sondajul zilnic, cu care v-aţi obişnuit deja în ultimii ani. Abonaţii ziarului vor beneficia de o rubrică specială, prin intermediul căreia îi vom vedea şi le vom cunoaşte păsurile. Dacă nu v-am convins, daţi foaia la pagina 18 şi apoi mai vorbim!

A doua noutate majoră este cooptarea în grupul comentatorilor „Adevărul" a unor semnături de mare calitate, care li se alătură celor deja existente. Pe caricaturistul Ion Barbu îl ştiţi din cei aproape 20 de ani în care a combătut la „Academia Caţavencu", „Dilema veche" şi „Ziua". La capitolul condeie sprinţare îi menţionăm pe „veteranul" Ioan Groşan, pe „dilematicul" Mircea Vasilescu, pe rafinatul Tudor Călin Zarojanu şi pe mai tânărul Adrian Georgescu. Alături le vor sta colegii mei Lucian Pop (de la „Forbes România"), Alin Paicu şi Andrei Crăciun.

A treia noutate se referă la oferta unică pe care v-o face acum „Adevărul" la capitolul opinii: cinci comentarii şi o caricatură în fiecare zi, şapte zile din şapte! Este mult peste ce poate oferi oricare alt ziar din România actuală. 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite