Săpunaru şi alţii

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid şi-a arătat adevărata valoare abia la meciul cu Timişoara. Atunci a avut  pentru prima oară trei jucători care completau găurile echipei: Săpunaru, Varga şi Bălan.

Ultimii doi au fost meteoritici şi se ştie de ce; ei nu au putut să continue din cauza  unor crase neglijenţe administrative. Bătaie de joc: privarea  lor de salariu, de activitate şi, mai grav, de convocare la naţională. Asta, în detrimentul ambelor părţi: şi a jucătorilor, şi a lui Lucescu jr. În locul lor eu aş cere daune. Şi să nu uităm câte valori au trecut pe la Rapid şi atât de „preţuite" încât au plecat batjocorite sărbite, dar nu de suporteri. Fac o listă adhoc: Dan Petrescu, Giovani Becali, Mircea Lucescu, Răzvan Lucescu, Raţ, Ghioane, Dolha, Coman, Burdujan, Pancu, Iliyeş, Măldărăşanu, Negru, Vasilache, Burdujan, Buga, Maftei (vândut!).

Mai doriţi? Am mai avea! De altfel, aud că şi Varga vrea să plece. Cred că dnii Copos şi Şiman ar trebui să aibă oarecari remuşcări. De Bălan m-aş mira dacă ar mai sta. Săpunaru a fost, el singur, finalmente, acel plus de care echipa a avut nevoie; a jucat şi ofensiv, e şi liant, combină bine, îndeosebi cu Lazăr, e ferment, e nebun pozitiv, dă goluri decisive, trage echipa după el.

Mai este ofensiv şi verbal: „Am venit cu sufletul la Rapid, am pierdut foarte mulţi bani şi o să mă întorc în Portugalia, însă sunt mulţi jucători valoroşi care trebuie să rămână la Rapid. Îşi termină contractele şi ar trebui să îi ţină la Rapid, pentru că ar putea face performanţă" (n.a. citat din sport.ro). Bravo, „Săpun"! Dar, fatalmente, vorbele tale anunţă o mare criză la Rapid; ele înseamnă poate şi plecarea lui Andone, adică reîntoarcerea la criză, la sărăcie, la un obscurantism. Iar se scufundă pământul, fraţi giuleşteni! Acum, pare-se, pe bune!

Opinii

Mai multe de la Stanca George


Ultimele știri
Cele mai citite