Pamfletăreală

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scriu despre îngri­jorarea mea faţă de jocul relativ bun al Rapidului. Cu o echipă , oricum, puternică - CFR Ecomax 1907 - bună şi fără ajutorul unor arbitri. Intimidaţi, amărâţi de cu zori, bieţii, de intervenţia „brută" a DNA.

Picată peste tihna lor patriarhală. Aceea de tipi  lipsiţi de griji şi nevoi. Preocupaţi doar de a nu fi prinşi de organ  şi strânşi de fluier până ce vor sufla, turna, scuipa, vărsa tot. Ce mă bucură e că a dat beleaua peste şleahta asta de hoţi! Dar, ce s-a luat DNA-ul după articolul meu ultim? A cules probele în numai cinci zile? Nu, nene! Ei credeau că urgia post-penesciană a trecut?! Uite că nu! Au fost monitorizaţi şi-n brăcinari. Pe ei, pe mama  lor!

Pe ăştia cu bube-n cap, băgaţi cu „campioana" Oţelul şi răzbătătoarea trupă europeană a lui Borcea, care şi-a înfipt colţeştii în fundu' Rapidului . Şi pe „1907" ăia, cu istvancovacii ca vârcolacii! Pe ăştia care sfidează jocul, publicul, travaliul jucătorilor, munca antrenorilor! Nu musai pe cei din Tg. Mureş, colaterali! Ci pe ăia care îşi bat joc de memoria  unor Hâldan, Vrăbioru, copii sacrificaţi  pe teren ca să fure ei! Indivizi care fac milioane din fluierat în timp ce un Viorel Turcu, bietul, cerşeşte bani de proteză, medicamente, spitalizare. Criminali, cinici, nesimţiţi, ciubucari, derbedei...

...gata cu pamfletăreala  mea, că mi se face dor de generaţia  lui Porumboiu, ba chiar şi de  nebunu' de Danciu.

Rapid cu PSV . E vorba  de  concentrare.  La Apostol, dacă joacă; Alexa să nu faulteze; la Surdu să fie mult mai agresiv, nu ca la Steaua. Rău ne-ar fi fără Coman. Dar, sunt acolo, Marcos, Duarte, Roman, Herea. Atenţie  la Pancu! Pe ei, pe olandezi, că ne furară şenghenul din bătătură! 

Opinii

Mai multe de la Stanca George


Ultimele știri
Cele mai citite