Naşu Zicu refuzatu’

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid a jucat, s-a jucat, apoi  a dispărut ca asinu-n furtuna de  nisip a deşertului.

Nu mă aşteptam ca Rapid să piardă la Timişoara, decât  pe baza unei păguboase tradiţii: una caldă una rece. A venit rece. De la Poli. Sora noastră! S-au repetat, în general, greşelile fundamentale de la catastrofa tactică din Groapă: Rapid a condus în primul mitan, a jucat, s-a jucat, apoi a dispărut ca asinu-n furtuna de  nisip a deşertului.

Căderea în prăpastie! Să-l compar pe Lazăr din primele 30 de minute, şi din meciul cu Brăneşti, cu cel din restul partidei? Î?! Marius Constantin care a avut o evoluţie constantă a fost depăşit doar o dată. Î?! Acum e convocat la naţională, dar câtă încrederea ar putea să mai aibă şi Răzvan?

Este, la fel, cazul celorlalţi  Lazăr şi Roman: să vii după înfrângere, 'tui tunu' şi furtunu'! Dar, Zicu refuzatu' de noi, azi Naşu nostru, cu două boabe, Copos! Î?! Dar, inconstanţa de la un meci la altul. Î!? De la o repriză la alta. Dinu are dreptate să se supere: cu ce argumente îi extrage banii lui Copos, fraierilor? Î!? Cu victoriile „uriaşe" cu Ploieştii şi Brăneştii? Î?! Stai, că vei avea o dublă cu Astra, acolo să te văd!

E greu fără doi titulari, dar ce faci în etapa 29 când poate  joci  fără şapte? Noi dormităm, acum când Dinamo e pe dric? Î!? Iar Steaua şi CFR par a se fi deşteptat din atâtea schimbări de antrenori, lot, conducători. Î!? Nu mai zic de Poli, că aţi simţit-o pe bucile proprii. Alea cu care aţi conceput partida! Î!? 

Opinii

Mai multe de la Stanca George


Ultimele știri
Cele mai citite