Mai bine olog !

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ura!, ura!, ura! Până la urmă, mult-contestatul, de  noi rapidiştii,  George Copos este  omul marilor surprize.

Iată jucătorii au plecat în  perioada pregătirii de  iarnă cu salariile la zi. Deci, cu buzunarele pline. Aşadar, se vor pregăti pe bani. Cu elanuri noi pentru  noul an. Elanuri care, aflăm, sunt din ce  în ce  mai rare şi pe la echipe mai titrate. La  urma-urmei, ceea ce contează sunt totuşi rezultatele din campionat. Să ne calificăm . Măcar. Sper ca osânza, liniştea şi confortul venite din  buzunare şi burtică plină, să nu se ducă direct  în picioarele  giuleştenilor. Cred că  Şumudică şi proaspătul echipier Pancone, vor  avea grijă  de aceste aspecte. Să scoată untul necesar din ei.

Aşadar, în Giuleşti semne bune anul are! Dar, umbra, pata de gri de pe optimistul tablou rapidist e pusă, tot de patron. Maestrul Copos, vrea ca echipa să se autofinanţeze. La anu şi la  mulţi ani! Nu Moraes, nu alţi stranieri!, ci lozinca veche  liberală: prin noi  înşine. Ba, eu am mai spus-o: la nailba cu alţi stranieri, avem destui; ţine tu de  Bozovici şi tot e bine. Dar, nu da, nene, jucătorii tineri din ogradă, românii tăi, că la ei e speranţa de viitor  pe criza asta, nu la străini mereu gata ambalaţi de export.

Eu  l-am contestat pe Răduţă, dar acum  parcă-mi pare rău că a plecat, fie  şi cu  împrumut la Tg. Mureş. Sper ca acolo, cu Neluţu Sabău, să se pună pe calea lui  şi să meargă aşa cum îi prevesteau mulţi. Nu cum a făcut-o în  ultimele  meciuri, exasperante, din Giuleşti. Eu cred, ca  şi în cazul Ioniţă, pe care l-am comentat recent, că şi la Răduţă, tot de la cap vine. De la psihic. De la moral-volitiv. Dar, nu e  cazul la  noi, la  mioritici, să-i mai ceri patronului şi psiholog la scufundarea planetei?! Decât cu psiholog, mai bine olog! 

Materialul de mai sus este un pamflet

Opinii

Mai multe de la Stanca George


Ultimele știri
Cele mai citite