Kiwulete

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu merită un pamflet, fluieraşul care a cântat la wuwuzele: africanul Kiwulete! Îmi e lehamite.

Cu d-ăştia ca el, arbitrajul nu mai are credibilitate. Nici măcar în puşcărie! De unde iei arbitri noi şi cinstiţi, Crăciunescu?! Crezi că mă apuc eu să-i fac?! Fă-i tu! Dacă-ţi dă mâna!

S-a stricat tot, s-a degradat! Imaginea a tot ce e românesc e spurcată. Vameşii, politicienii din spate. Colectorii de fier vechi, senatorii din spate. Crima de la Giurgiu, senatorul din spate. Clanurile ţigăneşti şi banditismele fără precedent. Politrucii din spate. Spitalele desfiinţate, ungurii din spate. Fotbalul românesc şi preşedinţii de club, finanţatorii. Cu politrucii. Cu „Boc"-ciii din spate!

Apoi, nu admit ca Dinu Vamă să fie atacat mitocăneşte. Ce să-i ceri mocanului de Jiji, crescut cu bâta-n gâţi? Iar Copos să-i ţină oierului vocea a doua, la ocarină. Îl aperi, sau renunţi la Vamă! Dar nu te bagi în căcăreze!  Deh, trăim într-o lume dementă. Cvasifamelică. Pute a mici electorali peste Câmpia Română, Munţii Carpaţi şi Podişul Transilvan. Şi pe „Neiş'nal Arina"! Banii negri din camătă liberă, protecţii, licitaţii, alocooluri false; poate şi din arbitraje, la echipe de răscoală, merg la campanie, merg la politrci. Miroase a sânge.

Mioveni! Ce foste branduri! 0-4 pe Giuleşti! Dar de Rapid, eu tot nemulţumit îs: se bazează NUMAI pe Pancu! Care e genial - ce gol a dat! -  dar, are o vârstă. Herea nu realizează cât poate să dea şi cât dă? Zburlea, tot  mai subţire! Apostol, mereu în căutare de soluţii finuţe. De Surdu, sunt mut. Aştept cum am aşteptat de la Roman. Şi încet, a cam venit! Alexa: de bază, util, devotat. Marcos stâlp, ca Dan Coe! Da!, e o echipă de orizont-de-aşteptare. Să nu se scufunde iar pământul! Se bucură Jiji Bucălae...


Opinii

Mai multe de la Stanca George


Ultimele știri
Cele mai citite