Herea la export

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleşteni, nu începeţi să vă ofticaţi de pe acum, că am pierdut la păcănele, alba-neagra, bingo, penaltiuri meciul cu Rosemborg din Copa del Sol!

Mai este timp, şi vom mai avea destule ocazii. Iată, vine un meci cu Dinamo când  poţi să conduci cu 4-0 şi să pierzi cu 5-4, să te oftici en gros; căci se va întoarce  în ţară, sănătos şi voios, Maestrul Marilor Combinaţii Borcea. Poţi să pierzi cu Steaua de la o brichetă deaconească, de la o valiză, că mai vinde Lattyfundy un teren; poţi să joci şi pe ceaţă politică versus CFRăsculatus 1907, că oricum gomflata echipă someşano-lusitano-balatoniană a început să-şi vândă jucătorii en-detail. Aşa că, nu vă consumaţi rezevele de oftică pe criza asta, că mai e de tras, de  ofticat. Şi nici oftica  n-o să mai fie  pe toate drumurile! Răul, ca întotdeauna în Giuleştiul postrevoluţionar, vine şi dinlăuntru, de la Scufundacul planetei.

Vrea să repete gestul de mai an, când l-a vândut „bine", la Urziceni, pierzându-l definitiv pe căpitanul Vasile Maftei, unul dintre cei mai devotaţi rapidişti. Declarând apoi, că banii incasaţi au salvat echipa. Acum, a venit rândul lui Herea să ne salveze prin export, ca Terra Giulestina să rămână la cota zero. Câtă generozitate scufundaco-romană! Taman când văzurăm, iaca, un  meci frumos cu Rosemborg - echipă de top, nu liga a treia Botswana - meci în care a strălucit chiar Herea. O comfirmare pentru gembaşul şef care vrea să vândă calul//nu i-ar  mai ajunge banul// când  o fi să dea...finalul ! Că aşa e soarta rapidistului: să nu se bucure nici măcar de jocul echipei după un amical banal. Şi, ăla pierdut la 11 metri! Vom avea zile grele fără Herea, Şumudică! Dar mai ales tu. Căci, cui i se va cere demisia, dacă atacul fără Herea o ia razna?

Nu mie! 

Opinii

Mai multe de la Stanca George


Ultimele știri
Cele mai citite