Colţeştii mioritici

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paszkanyanul arbitru Kovacs, la Pandurii-Steaua elimină doi stelişti etc. Unul criminal. Haţegan, la Rapid-Braşov dă 5 cartonaşe şi o eliminare.

De absenţele giuleştene beneficia Dinamo. Ieri. Mâine, CFR care deja a „beneficiat" de subţieri ale adversarilor atât la Galaţi, cât şi la Sportul şi, un blat anunţat, 0-4 încheiat. Rapidul zdrenţuit - nu Herea, nu Alexa, nu Lucescu - va juca ghici cu cineee?, ghici ghicitoare? hiszem, jósnő, találós kérdés (din dicţionare, taică...) ? Cu Fèrar Cluj. Alias Kefère Koloszvar. Vezi, cum se leagă, draghe!? Şi să nu urli, dom'le, că DNA a slăbit activitatea-n fotbal? Unde a picat cel mai naiv? La o întâlnire, aiurea, cu Colţescu îi denunţam necinstea lui Haţegan. Canalia.

Ca, apoi, să-l văd pe Colţotrăvit ăsta, oficiind, ca un preot luciferic cu spume roş-albe pe flautu-i descentrat, în contra Rapidului. Cu un penalty nedat la Grigore; apoi nu ştiu dacă Herea a fost de roşu. Ştiu că Deac a fost rupt la meciul cu Braşov, şi Madeira a luat galben. Vasile Avram, băieţii  ăştia au început să aibă legi personale!? Că tu, de când ai numa' grija alor tăi - care, de ce să mint, sunt aproape singurii corecţi! - nu mai vezi nimic la alţii. Dă-i afară! Cheamă DNA-ul! Ne sufocăm!  Ejaculează-ţi colţeştii instabili şi depresivi! La puşcărie! La balamuc! M-am săturat de arbitri de case mari. Că, trei sunt d-astea la noi... Boii sunt Rapid şi Steaua! Câte păcate o mai avea Gigi, dar de când cu Valiza şi Bricheta s-a potolit. E victimă.

Dinamo-Rapid. Meci inestetic. Fastidios. Noroc cu petardele şi bastonada: au „luminat" partida. Şi cu prestaţia, prestidigitaţia, vrăjitoriile şi vrăjelile unui arbitru bun de aruncat de la fereastra fotbalului. În gol. Eventual, într-o Groapă. Aferim!? 

Opinii

Mai multe de la Stanca George


Ultimele știri
Cele mai citite