Steaua fără nume

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua şi Gigi Becali vor să cumpere doi bulgari, un rwandez şi un camerunez, dacă se poate gratis.

Nu poţi întrezări performanţa când tu doar vinzi şi nu cumperi nimic, iar dacă iei o faci de la second hand.

Dacă, totuşi, ajungi să iei o promisiune joacă două meciuri, dă un gol şi petrece pe ritmuri de manele. şi în loc să pună gheaţa la picior la o accidentare, o pune în paharul de whisky amestecat cu redbull într-un local bucureştean. Au plecat Rădoi, Goian şi Ionuţ Rada, pe care s-au luat opt milioane de euro, aducându-se nume pe care cu greu le poţi pronunţa, darmite să crezi în performanţele ulterioare.

Conducerea din Ghencea primeşte azi o lovitură a managementului de doi lei practicat ani la rând. Se acceptă ideea ca nevestele şefilor să fie în delegaţie la meciul de la Lyon mascându-se turismul cu „implementarea unor idei din business-ul celor de la Olympique", suporterii adevăraţi nu primesc bilete la meciurile din deplasare, iar Gigi Becali credea şi crede că le ştie pe toate, de la merchandinsing până la aşezarea tactică a jucătorilor pe teren, de la fluidizarea pe benzi până la bilanţurile contabile din birouri.

Dacă nu va fi un plan de redresare al clubului, Steaua riscă să ajungă la fel ca cimitirul din apropiere: un loc unde s-au îngropat performanţele, iluziile şi, cel mai important, onoarea.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite