Instabilul Contra

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Uitându-ne în urmă ne putem da seama că fostul fundaş al naţionalei este un inadaptat.

Revenirea foştilor marijucători pe banca tehnică din Ligă I este de bun augur.Mai ales că au fost mulţi tehnicieni străini care nu au confirmat:unii au plecat de bunăvoie, alţii de nevoie. Cosmin Contra a venit la Timişoara, după ce a trecut ani buni pe la echipa naţională, West Bromwich, Deportivo Alaves, Atletico Madrid, AC Milan şi Getafe.Experienţa lui contează, fără doar şi poate.

Hai să vedem unde e problema? Instabilitatea lui, într-o vreme unde se caută tocmai ce e invers. În etapa întâi, enervat de prestaţia arbitrului Coltescu, a ameninţat că pleacă din România, apoi, şase etape mai târziu, amintea că i s-a terminat contractul şi, din nou, transmitea conducerii că e gata să plece. Acum a fost numit antrenor.

Bine, uitându-ne în urmă ne putem da seama că fostul fundaş al naţionalei este un inadaptat. A rămas ancorat undeva între
pumnii care-i spărgeau faţă lui Davids într-un vestiar luxos din Italia şi gazoanele confundate de români cu mesele de biliard din Anglia, dar cu fotbalul autohton nu s-a împăcat.

A făcut de fiecare dată pe lupul moralist, dar în Spania a fost văzut ca un român trabajador şi atât.E interesant să vedem dacă se va întoarce la echipa naţională, ca jucător, să-i dea o mână de ajutor lui Răzvan Lucescu, mai ales că acum poate fi antrenoruldin teren.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite