Există viaţă după Boc!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Totuşi, există viaţă după moţiunea ratată, după şampania şi sandalele doamnei Udrea şi guvernul-glumă (sinistră).

Şi chiar după călărirea din zori a lui Nuţu şi tremurul din vocea „ziaristelor" care raportau în direct de la „Reşedinţa Cămătaru".

Sunt, iată, oameni care îşi asumă cu adevărat răspunderea. De pildă, acest matador mexican care abia ce a fost arestat după ce s-a speriat de taurul pe care trebuia să îl ucidă. Omul a lăsat baltă totul şi a fugit din arenă, sărind zidul. Agenţiile de ştiri nu consemnează dacă, după obiceiul universal, a alergat mâncând pământul. Mexicanul a ajuns la puşcărie fiindcă şi-a încălcat contractul de muncă. La 22 de ani, matadorul Christian Hernandez a acumulat suficientă înţelepciune.

A recunoscut că a fost îngrozit de bestia cu coarne şi a făcut o declaraţie pe care nimic nu o poate împiedica să fie cea mai sinceră şi mai tragică a acestor zile: „Vine o vreme când trebuie să îţi recunoşti limitele. Nu am avut ce trebuia, nu am fost bărbat, îmi pare rău, m-a depăşit situaţia". Aş da 25% din salariul de acum şi 15% din pensia de peste decenii pentru a auzi aceste cuvinte şi de la domnul Boc.

Iată, de ce nu, această scandaloasă doamnă Sarah Burge, o femeie întreprinzătoare care deţine un club de striptease şi care nu s-a sfiit să-şi iniţieze mezina, Poppy, în tainele dansului la bară. „Am grijă ca fiica mea să fie sănătoasă şi fericită. Dacă va dori să devină dansatoare la bară, cine sunt eu ca să o împiedic?", s-a întrebat Sarah Burge.

Salut, totodată, oamenii de ştiinţă care s-au bucurat să descopere că meduza Turritopsis nutricula nu moare niciodată. În fond, spun specialiştii, secretul eternităţii nu este aşa de complicat, el constă în procesul de transdiferenţiere, ceea ce presupune că un anumit tip de celule este transformat într-un altul, mai tânăr.

Letonia este şi ea lovită de criză, dar acest frumos obicei care este concursul anual de cărat neveste în cârcă nu şi-a încetat existenţa, ceea ce seamănă, chiar dacă timid, cu o speranţă că oricând e loc de mai rău.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite