Lăsaţi Floarea în pace!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Domnişoara Leonida nu a fost niciodată „gimnasta de aur a României".

Aceasta este o etichetă de presă, ca să vă vândă gunoi. De Floarea şi-a bătut joc statul român în egală măsură în care şi-a bătut de oricare alt tânăr care nu e un moştenitor din Sistem.

Aşadar, Floarea Leonida se prostituează în Germania pentru 200 de euro pe oră! Aşa, şi? Terminaţi cu mentalitatea asta penibilă cu reprezentarea ţării în lume! Floarea se reprezintă, înainte de orice, pe ea. N-avem noi treabă ce face Floarea cu viaţa. E vina statului că nu i-a dat, că nu i-a asigurat. Desigur, în aceeaşi măsură în care e vina statului pentru toţi vicecampionii mondiali rătăciţi, fie ei de la gimnastică, geometrie sau geodezie. N-o fi şi Floarea vreo categorie defavorizată!

E atât de stupid să încremeneşti în discursul acesta fals patriotic. Floarea Leonida nu era nicio regină angajată cu normă întreagă la o fabrică de medalii. Alesese un drum în viaţă, apoi a ales altul - aşa de simplu e. Viaţa e nedreaptă, ar trebui să ne fi obişnuit deja cu ideea.

Iar apoi, preţul. E plin pe aici de prostituate care se mulţumesc şi cu mai puţin de 200 de euro pe oră. Oho! E plină justiţia, e plină politica, e plină şi presa de exemplare, iar cele mai multe nu sunt dame. Nu duce lipsă ţara de mărunte curve. Puţină seriozitate, ce naiba!

I se mai face Floarei o nedreptate: e numită, în scârbă, prostituată. Serios?! Poate că adevărata greşeală a fost că a ales vechea meserie în Germania. Dacă rămânea în România şi era prinsă că face ce face i s-ar fi spus mai simplu: vedetă.

Merită să ne întrebăm, măcar din când în când, ce sunt la bază starletele de pe scena publică din România. De unde îşi iau ele bani de şaorma cu cristale Swarovski? Să avem pardon! Pe lângă ce există inclusiv în Parlamentul României, sărmana Floarea e o ingenuă, o nevinovată.

Andrei Crăciun este şef secţie publicistică ''Adevărul''

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite