VIDEO „Felicitări, Simona!“: WTA i-a dedicat româncei un clip spectaculos. Ziarele lumii, la picioarele lui Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep e omul zilei în lumea sportului, după ce a reuşit să devină prima româncă din istorie care a ajuns pe locul 1 în ierarhia tenisului feminin.

Simona Halep a intrat într-o companie selectă, după cum „Adevărul“ a scris aici, fiind a 25-a jucătoare ajunsă pe locul 1 WTA.

Pentru a marca această performanţă, oficialii circuitului feminin i-au dedicat Simonei un video clip special. Mai mult, potrivit Digi Sport, care a făcut o selecţie a titlurilor din presa internaţională, ziarele din întreaga lume au scris despre faptul că Halep a devenit noua regină a tenisului.

Ce s-a scris?

*Site-ul oficial WTA: Ascensiunea ei întrerupe supremaţia lui Garbine Muguruza, care a petrecut numai patru săptămâni în această poziţie. Halep este a cincea jucătoare care ajunge pe locul 1 în 2017, după Angelique Kerber, Serena Williams, Karolina Pliskova şi Garbine Muguruza. Performanţa sa vine după calificarea în a cincea finală din acest an, la Beijing. În ultimele 52 de săptămâni, Halep a câştigat Open-ul Madridului pentru al treilea titlu Premier Mandatory din cariera sa, a ajuns în finală la Roland Garros, Roma şi Cincinnati şi în sferturi la Wimbledon. În acest sezon, a avut cinci victorii contra jucătoarelor din top 10 şi a ajuns în sferturi în 11 din ultimele 13 turnee ale sale. La finalul Wimbledon-ului, Halep a devenit jucătoarea activă cu cea mai lungă perioadă în care s-a aflat în top 10. A intrat între primele zece jucătoare ale lumii pe 27 ianuarie 2014 şi se află acolo începând de atunci.

*L'Equipe: Simona Halep a jucat meciul perfect în faţa Jelenei Ostapenko. Emoţia de la final a fost vizibilă. Pentru că românca nu doar a ajuns în finala la Beijing, ci va fi de luni noul număr 1 mondial. Noua regină a clasamentului WTA va trebui să aştepte pentru a-şi cunoaşte adversara din finala de duminică, dintre Caroline Garcia şi Petra Kvitova.

*Gazzetta dello Sport: Halep zboară spre finală şi devine noul lider mondial. Pentru a trece de Ostapenko şi a deveni al 25-lea număr 1 în lume, Halep a avut nevoie de 75 de minute. Un 6-2, 6-4 fără istorie pentru o revanşă contra letonei pentru finala de la Roland Garros. Halep este prima româncă aflată în fruntea clasamentului mondial.

*Marca: Halep îi fură numărul 1 lui Garbine. Regimul lui Muguruza în fruntea clasamentului WTA se va încheia luni, zi în care Simona va deveni cel de-al 25-lea lider din istoria WTA. Românca a profitat de retragerea Muguruzei şi a ajuns în finală la Beijing, asigurându-şi primul loc. Muguruza şi Halep se vor duela pentru primul loc din nou, la Turneul Campioanelor.

VEZI VIDEO CLIPUL PE CARE WTA L-A POSTAT PENTRU SIMONA HALEP

CITEŞTE ŞI:

*Halep, noua regină a tenisului: România are un lider mondial după 43 de ani! Simona a intrat într-o companie selectă

*Halep, o raritate în tenisul feminin: ce alte jucătoare au ajuns pe locul 1 mondial, fără să fi câştigat un Grand Slam

*FOTO Halep, în al 9-lea cer: ce cadou inedit a primit din partea chinezilor chiar pe teren, după ce a ajuns numărul 1

*CTP, omul care a ştiut tot timpul: „N-are mare importanţă locul 1 obţinut de Halep“. Ce a remarcat reputatul jurnalist

*Managerul lui Halep face un anunţ important: ce va realiza Simona, după ce a ajuns, în premieră, pe locul 1 WTA

*VIDEO Halep a plâns: momentul în care Simona nu şi-a mai putut controla emoţiile. Ce a spus printre lacrimi

*Halep l-a sunat pe tatăl ei: dialogul s-a rezumat la şapte cuvinte. Amândoi au izbucnit în plâns. Felicitări de la Hagi

*FOTO Iată trofeul pe care îl va primi Halep: Simona şi-a câştigat locul pentru eternitate în universul tenisului

*Halep, răsplătită ca o regină: cât a câştigat din tenis până acum şi ce sumă poate primi după finala de la Beijing

*FOTO Halep a primit cel mai frumos mesaj pe Twitter: ce a scris Darren Cahill, după ce eleva sa a ajuns lider mondial

*Halep la Beijing: Simona şi-a aflat adversara din finală. A învins-o mereu în circuitul feminin. Avem şi ora meciului

*Halep, primul interviu ca lider mondial: „N-am încetat să cred!“. Simona a vorbit despre relaţia ei cu un psiholog

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite