Ponta, la Adevărul Live: Duicu nu a fost la mine să facă trafic de influenţă. Şi eu pot să sun un prieten să spun că sunt cu Obama la masă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta FOTOEduar Enea
Premierul Victor Ponta FOTOEduar Enea

Premierul Victor Ponta a declarat astăzi, la Adevărul Live, că baronul de Mehedinţi, Adrian Duicu, nu a făcut trafic de influenţă în biroul său de la Palatul Victoria, ci au fost alţii, făcând referire la Adrian Sârbu.

„Povestea cu Duicu - în continuare, mă abţin în a comenta foarte mult, pentru că e un dosar pe rol în care nu am nicio calitate procesuală. Am văzut că în fiecare zi apare că vorbea despre mine. Şi eu pot să sun un prieten să spun că sunt cu Barack Obama la masă şi vă pun şeful Federal Reserve. Nu a fost domnul Duicu la mine să facă trafic de influenţă, au fost alţii. Nişte moguli buni. Dacă voi fi chemat la DNA, sunt gata să merg“, a declarat Ponta, la Adevărul Live.

După scandalul cu baronul PSD Adrian Duicu, premierul Victor Ponta a anunţat că a vorbit cu Mircea Duşa şi a decis să-şi mute biroul la Ministerul Apărării.

„De astăzi dimineaţă mi-am mutat biroul. Am vorbit cu domnul Duşa şi l-am mutat la ministerul Apărării. Orice instituţie poate să vadă cine a fost la mine, cât a stat. Eu am anunţat că s-a terminat raportul Corpului de Control, apoi a apărut că s-a făcut trafic de influenţă la mine în birou. A fost o înscenare a presei.  O să-mi mut biroul în Ministerul Apărării care va fi mai bine păzit fiind regim de unitate militară. Mă aştept la mai multe înscenări făcute de Traian Băsescu şi oamenii lui.Eu mă aştept la orice fel de înscenare, flagrant de presă“, a afirmat Ponta, la România TV.

Citiţi şi:

Un nou mandat de arestare pentru Duicu, Ponea şi Popescu

Victor Ponta spune că a avut o „relaţie foarte bună” cu Adrian Duicu

SERIAL „ADEVĂRUL“ Toate vilele baronilor din România. Adrian Duicu, baronul închis de la Mehedinţi, nu a plecat din casa părintească

Pe cine trage Duicu după el. Nume importante în dosar, legături periculoase

Baronul din Mehedinţi, Adrian Duicu, făcea trafic de influenţă la Guvern pentru şeful poliţiei judeţene

Mehedinţi - câmp de luptă între doi baroni locali: Duicu şi Stănişoară

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite