Pavel Badea a fost exclus din PNL, iar organizaţia liberală din Craiova a fost dizolvată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pavel Badea a demisionat din funcţia de preşedinte PNL Craiova

la alegerile locale

Decizia de excludere a lui Pavel Badea din Partidul Naţional Liberal a fost luată, vineri seară, de conducerea organizaţiei judeţene Dolj, într-o şedinţă în care liberalii, conform unor surse apropiate partidului, au fost la un pas de a se lua la bătaie.  Odată cu excluderea lui Badea, a fost dizolvată şi organizaţia municipală Craiova a PNL.

După ce Pavel Badea a fost exclus din rândurile liberalilor, organizaţia Craiova a Partidului Naţional Liberal a fost preluată de fostul deputat Ştefan Stoica. Acesta are o lună la dispoziţie pentru a reface structurile municipale ale PNL Craiova.

Cu o zi înainte de excluderea sa din Partidul Naţional Liberal, Pavel Badea a demisionat din funcţia de preşedinte al organizaţiei Craiova. Acesta a pierdut alegerile locale din 5 iunie 2016, reuşind să obţină puţin peste 12.000 voturi din partea electoratului craiovean.

Partidul Naţional Liberal a reuşit să obţină în municipiul Craiova 17.722 voturi, în timp ce candidatul formaţiunii politice la funcţia de primar al Băniei, Pavel Badea, a obţinut cu mult sub scorul partidului, doar 12.649 voturi.

Pavel Badea are 49 ani şi este economist, însă şi-a construit o carieră sportivă, el fiind component al Universităţii Craiova. A jucat aproape 10 ani la echipe din străinătate, iar când a revenit în ţară a investit banii în afaceri. A intrat în politică în anul 2008, el devenind consilier local municipal pe listele PNL.

Noul preşedinte interimar al PNL Craiova, Ştefan Stoica, a fost deputat în Parlamentul României până în 27 octombrie 2014, el piezându-şi mandatul după ce Agenţia Naţională de Integritate a câştigat procesul cu acesta, fiind declarat incompatibil în anul 2011, pe motiv că în timp ce era consilier judeţean la Dolj deţinea şi funcţia de director al Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite