Gigi Becali, atac dur la adresa foştilor colegi din PNL. Antonescu, făcut „trădător“ şi „laş“, Gorghiu, considerată „fără pic de valoare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali. FOTO Arhivă Adevărul
Gigi Becali. FOTO Arhivă Adevărul

Omul de afaceri Gigi Becali, fost deputat din partea PNL, a lansat în ultimele zile mai multe atacuri la adresa foştilor săi colegi de partid. Printre cei luaţi în vizor de finanţatorul echipei Steaua se află fostul lider liberal Crin Antoenscu şi copreşedintele PNL, Alina Gorghiu.

Întrebat despre modul cum percepe activitatea liderilor liberali ultimii ani, în cadrul unei intervenţii telefonice la România TV, Gigi Becali a criticat-o dur pe Alina Gorghiu, copreşedinte al PNL. 

„Stăteam lângă ea în Comisia Juridică. Nu o băgam în seamă, nu avea niciun pic de valoare. Mă intrigă faptul că oameni care nu au valoare pot fi preşedinţi de partid“, a declarat Gigi Becali la România TV.

Pe de altă parte, Gigi Becali a declarat că Crin Antonescu nu a avut cu cine să pornească la luptă, la referendum.„I-am spus că în campania pentru referendum, el trebuia să fie antrenorul care are nevoie de mijlocaşi, atacanţi. Atunci el a fost şi antrenor şi atacant, a centrat a dat şi cu capul“, a spus Becali. 

„Din punctul meu de vedere, Crin Antonescu pe care l-am iubit, care mi-a fost amic şi prieten, a fost cel mai mare trădător. Cel mai mare laş că ne-a lăsat pe mâna cui ne-a lăsat“, a adăugat Becali

La alegerile legislative din 2012 a candidat pentru un mandat de deputat în Colegiul 25 din Bucureşti, pe din partea Uniunii Social-Liberale, ca membru al PNL. El a fost ales cu majoritatea de voturi (65%). După depunerea jurământului, Becali a fost numit membru în comisia juridică a Camerei Deputaţilor.

La data de 11 februarie 2013, ca urmare a condamnării cu suspendare pentru sechestrare de persoane, şi-a dat demisia din PNL, devenind deputat independent; mandatul său a încetat după condamnarea definitivă, la trei ani de închisoare cu executare, primită pentru coruperea unor înalţi funcţionari publici în scopul facilitării unui schimb de terenuri.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite