CTP, despre Renate Weber: Trebuie luată în considerare pentru Premiul Nobel/ Şi-a găsit vocaţia pentru virusologie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu a criticat-o pe Renate Weber, FOTO Arhivă
Cristian Tudor Popescu a criticat-o pe Renate Weber, FOTO Arhivă

Cristian Tudor Popescu a criticat-o pe Renate Weber, Avocata Poporului, vineri, după ce aceasta a făcut mai multe declaraţii controversate cu privire la tratamentul bolnavilor de Covid-19.

Gazetarul consideră că Renate Weber e un adevărat militant împotriva medicilor, judecată făcute pe baza declaraţiilor recente făcute de Avocata Poporului.

„Se mai ocupă cineva, brusc, cu virusologia, la fel ca şi dna Firea. Şi-a găsit vocaţia pentru virusologie avocata Casei Poporului, dna Weber, care, formidabil, a spus sunt ţinuţi prea mult asimptomaticii în spitale de către medici, li se cer două teste negative şi, spune dânsa, mai sunt rămăşiţe de virus şi testul iese pozitiv.

Domnule, deci doamna Weber, după părerea mea, trebuie luată în considerare la Premiul Nobel pentru Medicină, pentru că este o descoperire formidabilă a dnei Weber, care îi ridiculizează pe toţi virusologii din lumea asta: virusul se sparge în bucăţi, dom'le. Ştiaţi asta? Coronavirusul se sparge-n bucăţi! Şi-o ia fiecare ca o împuşcătură cu alice, şi fiecare o ia, şi se duce, şi se agaţă de câte ceva, şi mai rămâne câte-o bucăţică. Asta este o revelaţie. La Avocata Poporului au un laborator acolo şi au constatat asta cu rămăşiţa. 

Interesant cum această doamnă, după ce a fost reprezentanta militantă pentru Fundaţia Soros, chiar şefă a reprezentanţei Soros în România, după ce apoi a fost reprezentanta regimului Dragnea la Bruxelles, făcând politica pe care ne-o amintim, apoi militantă împotriva scutului antirachetă de la Deveselu şi apărătoare a intereselor militare ale Rusiei în România şi în zonă, acum este militantă anti medici, împotriva medicilor români. Îi învaţă dânsa pe medici, pe specialişti îi învaţă virusologie. Le spune cum e cu rămăşiţa”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24

Reamintim că Renate Weber a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă în care a analizat activitatea de la începutul pandemiei a instituţiei pe care o conduce că persoanele asimptomatice au fost internate pentru o perioadă mult prea lungă de timp.

"Aş zice că au fost două mari teme care ne-au interesat. Pe de o parte au constatat (...) durata excesivă a internărilor persoanelor asimptomatice. Când spun excesivă vorbesc de săptămâni întregi, de 63 de zile, cea mai lungă perioadă pe care o ştiu eu, care mi-a fost adusă la cunoştinţă, e de 68 de zile şi chiar privea un medic. Dar au mai fost situaţii, săptămâni întregi, în orice caz, peste o lună. Problema a fost pe de o parte că se dispunea internarea, dar pe de altă parte neexternarea lor. Li se cerea tot timpul să aibă două teste negative la interval de câteva zile. Or testele acestea, vedeţi şi dvs., mai recunosc o rămăşiţă din virus şi ies pozitive. Aşa se face că au fost persoane care au rămas şi câte două luni în spital şi sigur că lucrul acesta a fost de interes pentru noi, pentru că nu e vorba numai de ocuparea unui pat în spital, e vorba inclusiv de traumele pe care persoanele alea care se simt sănătoase le au stând într-un spital de unde nu puteau să iasă, că erau pur şi simplu carantinate în acea cameră de spital”, a susţinut Renate Weber

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite