Cristi Dănileţ, despre Udrea şi coperta Viva: O infractoare condamnată definitiv pentru corupţie; Pe scurt - o fugară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorul Cristi Dănileţ a reacţionat pe Facebook în urma pictorialului din revista Viva care o prezintă pe Elena Udrea drept „femeia care a vrut să conducă România”, după ce fostul ministru a fugit în Costa Rica pentru a evita să fie trimis după gratii.

„Emil Cioran, Mircea Eliade, Virgil Ierunca, Monica Lovinescu, Paul Goma, Herta Müller, Neculai Constantin Munteanu, Mircea Iorgulescu, Mihai I etc au trăit în exil. Pe scurt: nişte VALORI.

Persoana din fotografie este o infractoare condamnată definitiv pentru corupţie care se sustrage de la executarea pedepsei şi returnarea banilor către stat. Pe scurt: o FUGARĂ.

#decatofugara, #condamnat, #penalpebune, #farapenaliinreviste”, a scris Cristi Dănileţ.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea, condamnată definitiv la închisoare şi refugiată în Costa Rica, apare semi-nud pe coperta numărului din septembrie al revistei „Viva!“.

Udrea a acordat şi un interviu publicaţiei în care a vorbit despre venirea pe lume a primului ei copil, o fetiţă pe care o va boteza Eva Maria, dar şi despre relaţia cu Adrian Alexandrov (33 de ani), fost manechin şi actual broker imobiliar.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite