Campania electorală, în imagini. Operaţiunile „Mătura“, „Micul“ şi băile de mulţime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Popescu Piedone şi liberalul Răzvan Sava au colaborat în această campanie. FOTO Mondonews.
Popescu Piedone şi liberalul Răzvan Sava au colaborat în această campanie. FOTO Mondonews.

„Adevărul“ vă prezintă campania electorală pentru alegerile din 5 iunie, varianta în imagini. Principalii competitori au încercat să pară cât mai aproape de electorat mergând în stradă, pentru patru săptămâni, să le vorbească alegătorilor, să-i ajute la treabă sau pentru a mânca un mic alături de aceştia.

Gabriela Firea a participat pe 19 mai, alături de Gabriel Mutu (candidat al PSD pentru Sectorul 6), la o acţiune de iginizare în zona Drumului. Social-democrata a pus mâna pe mătură pentru a încercat să pună umărul la curăţarea unei zone din spatele Pieţei Chitila Veche. 

firea cu matura

Gabriela Firea a promis că va face curăţenie în urma primarilor bărbaţi care au condus Bucureştiul. FOTO Facebook

Nicuşor Dan a arătat în campania electorală faptul că poate prezenta problemele cu care se confruntă Bucureştiul dintr-o clădire în care lucrează în general corporatiştii, dar şi că poate merge pe teren să servească un mic alături de oameni. 

Nicusor Dan FOTO Facebook

Nicuşor Dan a venit într-o conferinţă de presă cu toate reclamaţiile făcute de Asociaţia Salvaţi Bucureştiul. FOTO Facebook 

Nicusor Dan FOTO Facebook

Nicuşor Dan şi micul din campanie. FOTO Facebook

Victor Ponta şi Liviu Dragnea, aflaţi pentru o acţiune de campanie la Medgidia, şi-au făcut şi un selfie chiar pe 1 iunie. Cei doi au îngropat „securea războiului“ şi au reapărut ca în perioada când USL era pe val.  

Victor Ponta si Liviu Dragnea FOTO Facebook

Selfie-ul electoral între colegi şi lideri PSD FOTO Facebook

Candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 4, Răzvan Sava, a mers în „Orăşelul Copiilor“ cu fostul edil de la Sectorul 4, Cristian Popescu Piedone. Cei doi s-au mascat şi s-au dat în maşinuţe pentru a-şi mări capitalul electoral. 

Razvan Sava si Piedone FOTO mondonews

Cristian Popescu Piedone şi Răzvan Sava. FOTO Mondonews.ro

Popescu Piedone si Razvan Sava FOTO Mondonews.ro

Daniel Barbu, candidatul ALDE pentru Capitală, a fost nevoit ca, pe lângă discursurile ţinute în platourile de televiziune, să stea de vorbă şi cu oamenii simpli, întâlniţi pe stradă. Nu a trecut testul, după cum arată fotografiile. În cele două imagini Barbu pare, când deconectat de la discuţii, când capabil doar pentru poze.

Daniel Barbu FOTO Facebook

Lui Daniel Barbu nu-i plac prea mult discuţiile cu oamenii întâlniţi pe stradă în campanie. FOTO Facebook

Daniel Barbu FOTO Facebook

Cătălin Predoiu i-a luat locul lui Marian Munteanu pe ultima sută de metri. Cu mai puţin de o săptămână înainted e depunerea candidaturilor, Munteanu şi-a anunţat retragerea într-o conferinţă de presă în care Predoiu a anunţat că el va fi noul liberal propus pentru Capitală. 

Marian Munteanu su Catalin Predoiu FOTO mediafax / Andreea Alexnadru

Marian Munteanu şi Cătălin Predoiu au avut drumuri diferite după rocada făcută de PNL. FOTO Mediafax

Social-democratul Gabriel Mutu a avut un clip în care prezintă Bucureştiul ca pe un oraş plin de mizerie şi gunoaie fiind necesare măşti antigaz pentru a face faţă aerului irespirabil. 

Gabriel Mutu FOTO Captura
Gabriel Mutu FOTO Captura

Gabriel Mutu şi măştile antigaz. FOTO Facebook Gabriel Mutu

În această campanie au avut loc şi lovituri date „sub centură“, având loc atacuri la persoană prin intermediul unor aşa zise dezvăluiri. Astfel, Laura Chiriac, candidatul ALDE pentru Primăria Sectorului 1, a fost surprinsă în public în ipostaze tandre cu fostul vicepreşedinte al ANRP, Sergiu Diacomatu, personaj al cărui nume apare de mai multe ori în dosarele privind retrocedările ilegale. Chiriac a negat faptul că ar fi vorba de săruturi, ci doar de o despărţire amicală. 

Laura Chiriac si Sergiu Diacomatu FOTO Cancan

Laura Chiriac şi Diacomatu FOTO Cancan

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite