Trei complici ai unui bărbat care şi-a ucis un cunoscut pentru o datorie, urmăriţi penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul care este acuzat că şi-a omorât cunoscutul se află deja în arest preventiv FOTO Adevărul
Bărbatul care este acuzat că şi-a omorât cunoscutul se află deja în arest preventiv FOTO Adevărul

Trei complici ai unui bărbat care şi-a ucis un cunoscut pentru o datorie, după care i-a ascuns cadavrul în zona unei bălţi din judeţul Teleorman, sunt urmăriţi penal pentru distrugere şi instigare la distrugere. Printre aceştia se numără şi un minor.

În acest dosar, alături de Radu Bogdan Stan, care a recunoscut crima, sunt cercetaţi penal tatăl acestuia, Gelu Stan, Marian Tamaş şi minorul C.C..

Potrivit procurorilor Parchetului Capitalei, în noaptea de 1 spre 2 septembrie, minorul C.C., instigat de Marian Tamaş şi Gelu Stan, ar fi incendiat autoturismul cu care a fost transportată victima, aflat în incinta unui imobil din Sectorul 5.

Gelu Stan şi Marian Tamaş au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi instanţei, cu propunerea de arestare preventivă. Faţă de inculpatul minor s-a dispus măsura controlului judiciar, avându-se în vedere circumstanţele personale (vârstă, atitudine sinceră), precum şi cele în care a fost săvârşită fapta (contribuţia principală fiind a instigatorilor).

În arest preventiv se află deja autorul crimei, Radu Bogdan Stan, şi o altă complice, Doina Daniela Văcaru, care, instigată de criminal şi de tatăl acestuia, ar fi disecat parţial cadavrul pentru a accelera procesul de putrefacţie, potrivit procurorilor.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat anterior că Radu Bogdan Stan şi-ar fi recunoscut fapta şi a avut, în faţa anchetatorilor, o atitudine cooperantă, arată Mediafax.

Crima s-a produs în seara zilei de 20 iulie, când Radu Bogdan Stan l-a înjunghiat mortal pe B. M. L., pe fondul unui conflict legat de plata unei datorii mai vechi.

Criminalul a transportat cadavrul, în portbagajul unui autoturism al victimei, în zona unei bălţi din judeţul Teleorman, unde l-a ascuns într-un stufăriş. Corpul victimei a fost descoperit de anchetatori la 5 septembrie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite