Poliţistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, chemat la Brigada Rutieră pentru expertiza maşinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raisa şi-a pierdut viaţa în accidentul provocat de poliţist
Raisa şi-a pierdut viaţa în accidentul provocat de poliţist

Poliţistul care a produs accidentul în urma căruia Raisa, o fetiţă de 11 ani, a murit este chimat la Brigada rutieră pentru a participa la expertiza tehnică a maşinii pe care o conducea.

Joi, 27 ianuarie, la ora 10.00, la Brigada Rutieră Bucureşti sunt citaţi poliţistul Constantin Popescu şi părţile vătămate, reprezentate de avocaţi, alături de un expert pentru a efectua expertiza autospecialei de Poliţie implicată în accident. 

Joi, 13 ianuarie, pe o stradă din sectorul 1 a avut loc un teribil accident care a fost surprins de o cameră de supraveghere. Secvenţele sunt sfâşietoare: două fete, de 11 şi 13 ani, se ţineau de mână când au ajuns la trecerea de pietoni. Au văzut maşina în ultima clipă şi au alergat ca să traverseze mai rapid. Însă poliţistul de la volan avea o viteză ameţitoare şi nici gând să încetinească. Le-a izbit în plin.

Fetiţa de 11 ani, Raisa, a murit pe loc. Prietena ei se află în stare gravă la spital. Agentul este cercetat pentru ucidere din culpă, iar procurorii l-au plasat sub control judiciar, cu interdicţia de a conduce, după ce au stabilit că nu avea nicio misiune urgentă, deşi circula prin oraş cu peste 80 de kilometri pe oră şi cu semnalele luminoase pornite.

Vă recomandăm şi: 

Reacţia tatălui fetiţei ucise pe trecerea de pietoni, după scrisoarea poliţistului: „Ar trebui să nu mai poarte haina de poliţist. Nu o merită”

Ce scrisoare a trimis poliţistul ucigaş familiei Raisei, fată omorâtă pe trecerea de pietoni

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite