Mesaje şi emoţie după moartea adolescentului ucis de un suporter stelist după derby-ul Steaua-Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de mesaje impresionante au fost postate pe Facebook pentru tânărul suporter dinamovist, Adrian Daniel Matei (zis Bubu), care a murit pe 24 august după ce a fost lovit violent de un suporter stelist doar pentru că a încercat să ajute un tânăr agresat de huligani.

Adi a fost ucis pentru că a încercat să aplaneze un conflict dintre fanii echipelor adverse. Era cunoscut printre suporteri şi încă de miercuri comunitatea fanilor echipei Dinamo a anunţat evenimentul tragic şi a transmis mesaje.

„Era un băiat din PCH, tânăr care iubea culorile, clubul, iubea Dinamo. Toţi câinii sunt alături de familia băiatului şi îi transmite sincere condoleanţe!”, scrie Transilvania Dogs pe pagina lui Adrian Daniel Matei.

Lacrimile încep să curgă instant citind mesajele atât a celorlalţi fani, dar şi a prietenilor, care vorbesc despre pasiunea pentru sport, despre însemnătatea cuvântului „om”, despre ură sau despre ce poate face ea.

„E groaznic ce se întâmplă în lumea asta...mai presus de toate trebuie să fim oameni şi să ne ajutăm, nu să ne facem rău unii altora..specia umană lasă mult de dorit. Mi-aş dori să simţiţi şi voi pe pielea voastră măcar puţin din durerea provocată părinţilor şi apropiaţilor lui Adi...Dumnezeu să te ierte, prietenul meu de atâţia ani... nu meritai aşa ceva, suflet bun, drag şi curat! Iubeai Dinamo nespus... Câine până la moarte şi dincolo de ea, BuBu Fcd!!”, a scris Corina Gabriela.

„Refuz să cred ce s-a intamplat...nu pot sa accept ca nu mai esti printre noi suflet drag”, a scris şi Daniela Preda. 

„Fiecare pasiune cere sacrificii, dar uneori sunt prea mari”

„Fiecare pasiune cere sacrificii , dar uneori acestea sunt prea mari...suntem in foarte multe din zile departe de familie , de prieteni , de cei ce ne iubesc , dar suntem aproape si langa Dinamo...exact acelasi lucru l-a facut si tanarul suporter dinamovist(Bubu Fcd) in seara zilei de sambata...a vrut sa o vada pe Dinamo...lucru care s-a si intamplat , din pacate pentru ultima oara...e vorba de un tanar , un frate , un copil , un prieten , un caine dar mai presus de toate UN OM...Odihneste-te in pace , caine ! Condoleante familiei !”, a scris Ştefan Alexandru. 

„Ura asta nu duce la nimic”

„Ura asta nu duce la nimic, dar nu, nu urasc toata suflarea stelista. Odihneste-te in pace, caine!”, scrie şi Viorel Ghinea.

Mulţi scriu despre însemnătatea cuvântului „suporter”.

„Doamne fereste , Dumnezeu sa il ierte ! Iar ucigasul sa primeasca ce merita .... La asa ceva nu ma gandeam , nu asta inseamna sa fii suporter sa te iei la bataie cu rivalii.... mai grav sa se ajunga la crima ...Pacat. era doar un copil”, arată un alt mesaj

Alte mesaje vorbesc despre cum a intervenit Bubu în seara tragicului eveniment şi cer dreptate.

„Voi interziceti coregrafii,iar suporterii vostrii omoara pe strada copii !!! Rip Bubu Fcd......sambata seara dupa derby un grup de stelisti bateau cu pumnii si cu picioarele un alt COPIL care avea la mana legata ,o esarfa cu Dinamo ! Bubu a intervenit , a primit o sticla n cap si a intrat in coma ...aseara s a stins .. ....sper ca autoritatile sa si faca datoria si ucigasul sa plateasca !!!”, scrie Crys Cryss.

Suporterul stelist Alexandru Badea care l-a ucis pe Adrian Daniel Matei pentru că a  sarit în apărarea unui tânăr agresat a fost capturat şi a fost scos vineri dimineaţă  pentru a reconstitui crima.

Incidentul, în care Adrian a fost lovit, s-a petrecut în apropierea Parcului Titan, în zona Potcoava, la aproximativ doi kilometri de stadion. În urma altercaţiei, tânărul a suferit un traumatism cranio-cerebral grav şi a fost internat la Spitalul "Sfântul Pantelimon", unde a fost operat, iar miercuri dimineaţă a decedat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite