Jandarm aflat în timpul liber, scandal la Untold cu un agent de pază

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Alexandru Busca
FOTO Inquam Photos / Alexandru Busca

Un jandarm din Cluj, aflat în timpul liber, a fost implicat într-un scandal cu un agent de pază la Festivalul Untold, el fiind dat afară din perimetrul evenimentului muzical. Inspectoratul de Jandarmi face verificări în acest caz.

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Ştefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca a transmis, duminică seara, un comunicat de presă în legătură cu implicarea unui jandarm, aflat în timpul liber, într-o altercaţie în incinta stadionului „Cluj Arena”.

„În această dimineaţă, în jurul orei 03:00, a avut loc o altercaţie verbală între un participant la festival şi un agent de pază. Ulterior, participantul la festival a fost scos în afara Arenei, de către agenţii de pază.

Imediat după producerea evenimentului, s-au efectuat verificări, în urma cărora a reieşit faptul că participantul la festival este un jandarm, aflat în timpul liber. Având în vedere acest aspect, conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj a dispus verificări, pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. De asemenea, precizăm faptul că, în cursul acestei zile, jandarmul, aflat în timpul liber, a depus plângere prealabilă, cu privire la acest incident, la IPJ Cluj”, precizează comunicatul.

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Ştefan Cicio-Pop” a precizat că în spaţiul public au fost difuzate imagini cu o altă altercaţie, din interiorul festivalului, pentru care, la nivelul IPJ Cluj au fost început verificări, menţionând că este vorba de două incidente distincte.

În presa locală au apărut imagini de la o bătăie între mai multe persoane, în timpul concertului lui David Guetta de la Untold, scandal care a fost aplanat în scurt timp.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite