Doi tineri, acuzaţi de tentativă de omor în urma atacului de sâmbătă dimineaţă din Centrul Vechi. Unul dintre aceştia nu a fost găsit de procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri, în vârstă de 28 de ani, sunt urmăriţi penal pentru tentativă de omor, aceştia fiind principalii suspecţi ai atacului de sâmbătă dimineaţa din Centrul Vechi al Capitalei, când un bărbat a fost bătut şi înjunghiat. Unul dintre presupuşii atacatori nu a fost găsit de anchetatori.

Unul dintre suspecţi este audiat de procurorii Parchetului Capitalei, în timp ce al doilea bărbat nu a fost găsit de anchetatori. Faţă de cei doi s-a dispus începerea urmăririi penale pentru tentativă de omor. 

Potrivit unui comunicat de presă emis luni de Parchet, mai multe persoane s-au prezentat la secţii de Poliţie din Bucureşti sau au apelat numărul unic de urgenţă 112 pentru a da informaţii legate de autorii atacului. 

Astfel, se arată în documentul citat, au fost obţinute informaţiile care au dus la identificarea persoanelor implicate în agresiune, respectiv cei doi tineri în vârstă de 28 de ani.

Potrivit unor surse judiciare, duminică, la Poliţia Capitalei, s-au prezentat trei fete care au declarat că i-au cunoscut pe cei doi agresori chiar în ziua incidentului, în Centrul Vechi şi au oferit anchetatorilor o serie de amănunte care au dus la identificarea tinerilor, arată Mediafax.

Ulterior, la Poliţie a ajuns şi unul dintre suspecţi, care a afirmat că nu a mai suportat presiunea mediatică. Amicul său, însă, care l-ar fi înjunghiat pe bărbat, nu a putut fi găsit şi este căutat de autorităţi.

Bărbat atacat în Centrul Vechi

Vineri noapte, în jurul orei 3.30, în Centrul Vechi al Capitalei, la intersecţia străzilor Şelari şi Lipscani, un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost victima unei agresiuni, fiind înjunghiat de mai multe ori în zona toracelui de către un individ necunoscut. Faptele au fost comise în prezenţa mai multor persoane.

La locul faptei faţa locului s-a deplasat un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care a efectuat cercetarea la faţa locului împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Serviciului Omoruri şi Serviciului Criminalistic – D.G.P.M.B.. 

De asemenea, anchetatorii au ridicat imaginile surprinse pe camerele de supraveghere instalate în zonă şi au cerut ajutorul cetăţenilor pentru prinderea suspecţilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite