UPDATE Tentativă de suicid la metrou. O fată de 20 de ani s-a aruncat în faţa trenului la staţia Lujerului. Tânăra a ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

O tânără în vârstă de 20 de ani s-a aruncat miercuri dimineaţa în faţa metroului, la staţia Lujerului, de pe linia Anghel Saligny - Preciziei. Femeia a supravieţuit şi a fost transportată la spital.

UPDATE 10:00: Tânăra a fost scoasă de sub vagonul de metrou şi a fost transportată la spital.

Circulaţia a fost reluată în condiţii normale.

UPDATE 9:34: „Astăzi, 09.06.2021, începând cu 08:38, circulaţia trenurilor se desfăşoară cu dificultate pe Magistrala 3 din cauza unei posibile tentative de suicid la staţia de metrou Lujerului, linia 1. Pentru evitarea aglomeraţiei la nivel peron, accesul călătorilor în staţie a fost restricţionat până la remedierea situaţiei”, anunţă Metrorex.

De asemenea, pentru continuarea călătoriei celor deja aflaţi în staţie, circulaţia a fost reorganizată în sistem pendulă între staţiile:

Preciziei – Lujerului, linia 2

Eroilor 1 – Preciziei, linia 2

Conform procedurilor aplicabile în astfel de cazuri a fost solicitată intervenţia echipajelor SMURD, iar instituţiile abilitate vor cerceta condiţiile în care s-a produs evenimentul.

”Viaţa are prioritate şi pe această cale vă reamintim că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: "În aşteptarea trenului nu staţionaţi dincolo de banda de siguranţă marcată la marginea peronului.”, subliniază Matreorex.

***

Femeia s-a aruncat în faţa trenului cu puţin înaintea orei 9.00, potrivit Digi24.

Traficul la metrou pe magistrala Anghel Saligny - Preciziei se desfăşoară pe un singur fir în zona staţiei Lujerului. Trenurile de metrou vin cu întârziere din această cauză.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite