Program prelungit la metrou luni seara. Trenurile vor circula două ore în plus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Trenurile de metrou, din Bucureşti, vor circula, luni, pe toate magistralele după un program prelungit cu două ore. Decizia a fost luată în contextul desfăşurării partidei de fotbal Franţa – Elveţia din cadrul Campionatului European de Fotbal - EURO 2020, informează Metrorex.

„Metrorex vine în sprijinul publicului participant la partida de fotbal din faza optimilor de finală din cadrul Campionatului European de Fotbal - EURO 2020, ce se va desfăşura pe stadionul "Arena Naţională" şi anunţă că luni, 28 iunie 2021, trenurile vor circula pe toate magistralele de metrou după un program prelungit cu două ore.

Ultimele trenuri de metrou vor pleca din staţiile capăt de magistrală astfel: la ora 01:00 pe Magistrala 1, Magistrala 2 şi Magistrala 3; la ora 01:45 pe Magistrala 4; la ora 01:40 pe Magistrala 5", se precizează în comunicatul Metrorex conform Digi24. 

Echipa naţională a Franţei întâlneşte, luni, de la ora 22:00, la Bucureşti, selecţionata Elveţiei în optimile de finală ale EURO 2020 în cel de-al patrulea meci şi ultimul găzduit de Arena Naţională.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite