Primăria Capitalei a rămas fără bani. Dan: Municipalitatea este într-o situaţie financiară dificilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan, în şedinţa ordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti  FOTO Facebook
Nicuşor Dan, în şedinţa ordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti  FOTO Facebook

Nicuşor Dan adeclarat marţi că Primăria Capitalei a rămas fără bani pentru continuarea unor lucrări, astfel că municipalitatea va ceda mai multe proiecte importante primăriilor de sector. Este vorba despre patru grădiniţe, 4 unităţi after school, extinderea unei linii de metrou, dar şi o parcare în zona de sud, care vor fi construite din fondurile Primăriilor de sector.

„Municipalitatea este într-o situaţie financiară dificilă, şi pentru că sectoarele şi-au arătat disponibilitatea de a prelua obiective de investiţii pe care noi nu ne permitem să le facem, pentru a nu bloca nişte investiţii utile pentru bucureşteni, avem mai multe proiecte care sunt începute de noi şi pe care le vor face primăriile de sector. Este vorba de patru grădiniţe în Sectorul 2, noi am făcut documentaţiile, le predăm azi şi vor realiza proiectele, patru after school în Sectorul 5, şi în Sectorul 4 extinderea liniei de metrou către sud şi un park ride pe un teren adiacent acestei linii”, a declarat Nicuşor Dan, în şedinţa ordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti din 29 Iunie 2021.

De altfel, tot pentru că „Primăria nu are bani”, aşa cum anunţat pe 1 martie Nicuşor Dan, şi finalizarea lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica au fost pasate Primăriei Sectorului 2.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan a anunţat miercuri, 17 iunie, că a fost semnat contractul între PMB şi Primăria Sectorului 2 pentru finalizarea lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica, iar valoarea totală a investiţiei este de 144 milioane lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite