Oferta la bălăceală din această vară: cât costă un bilet de intrare la Divertiland, cel mai mare parc acvatic de distracţii din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Divertiland îşi deschide porţile vineri, 12 mai FOTO Arhivă
Divertiland îşi deschide porţile vineri, 12 mai FOTO Arhivă

Zeci de ştranduri, piscine şi parcuri de distracţie acvatice îşi deschid porţile în această vară în Bucureşti, iar oferte din acestui sezon estival sunt pentru toate buzunarele. Preţul pentru un bilet de intrare porneşte de la 15 lei şi poate ajunge până la 65 de lei.

Divertiland, cel mai mare parc acvatic de distracţii din România, îşi deschide porţile vineri, 12 iunie, şi se află la în Chiajna, la circa 13 kilometri de Capitală. Preţul unui bilet de intrare porneşte de la 25 de lei şi poate ajunge până la 65 de lei, în funcţie de ziua în care vizitatorul vine în parcul acvatic şi de vârsta acestuia.

De luni până vineri, un adult trebuie să scoată din buzunar pentru un bilet de o zi 40 de lei, în timp ce sâmbătă şi duminică, preţul unui bilet de intrare costă 65 de lei. Intrarea este gratuită pentru copiii cu vârsta de sub trei ani, în timp ce elevii şi studenţii trebuie să scoată din buzunar pentru un bilet de intrare la Divertiland 30 de lei, de luni până duminică, şi 50 de lei în weekend.  

divertiland foto divertiland

Parcul de distracţii Divertiland FOTO Divertiland 

Divertiland are o capacitate de 3.500 de persoane, iar in interiorul parcului se găsesc sezlonguri, umbrele şi o mulţime de tobogane. De asemenea, aici se găseşte şi o piscină cu valuri, zone amenajate special pentru cei care vor să mănânce şi să se relaxeze şi o plajă care se întinde pe 3.700 de metri pătraţi.

Bucureştenii pot ajunge în parcul acvatic cu ajutorul microbuzelor puse gratuit la dispoziţia doritorilor. Acesta pleacă din oră în oră, de la staţia de metrou Păcii. De asemenea, vizitatorii pot ajunge şi cu trenurile CFR Călători sau Regiotrans, preţul unui bilet pornind de la doi lei.

Splash Crash, principala atracţie

Tot pe 12 iunie îşi deschide porţile şi Water Park, o altă zonă destinată celor care vor să se distreze pe timpul verii. Acesta este situat în Otopeni şi este deschis de luni până duminică. Preţul unui bilet de intrare pentru un adult costă în timpul săptămânii 30 de lei, în timp ce în weekend preţul este cu 20 de lei mai mare. Pentru copiii cu înălţimea sub 1,4 metri, preţul unui bilet de intrare, de luni până vineri, costă 15 lei, în timp ce sâmbăta şi duminica acesta este de 25 de lei. Aici, vizitatorii se pot bucura de tobogane de viteză, de un „râu lenes“, locuri amenjate pentru cei care vor să se joace, dar şi un spaţiu cu mâncare.

water park

Water Park îşi deschide porţile vineri FOTO Arhivă Click!

Principala atracţie din Water Park este Splash Crash, „o jucărie“ renumită în parcurile de profil din străinătate. „Senzaţiile supertari încep printr-un tub complet închis, continua într-un sistem tip pâlnie şi sfârşesc într-o piscină special amenajată, adâncă de doi metri“, după cum arată reprezentanţii Water Park.

Pe lângă autoturismul personal, o altă modalitate de a ajunge la Water Park este transportul în comun. Autobuzele liniei 783 au staţie chiar în apropierea parcului acvatic, la ICSIM, fosta staţie Zborului.

Piscinele, bune pentru relaxare

Cei care preferă să înoate şi să se relaxeze, fără tobogane şi agitaţie prea mare, pot alege  una dintre piscinele deschise în Capitală sau în apropierea oraşului. Spre exemplu, piscina Ambasad’Or, situată în Otopeni, şi-a  deschis recent porţile pentru vizitatori, iar preţul unui bilet de intrare, în timpul săptămânii, costă 40 de lei, în timp ce în weekend acesta este cu 20 de lei mai scump. În preţ este inclus şi şezlongul.

O altă piscină căutată de bucureşteni este cea aflată în complexul Daimon Club de lângă Parcul Tineretului din Capitală. Aici, cei care vor să petreacă o zi întreagă la soare şi să înoate în piscine exterioară trebuie să scoată din buzunar, în timpul săptămânii, 40 de lei, în timp ce pentru o zi de sâmbătă sau duminică trebuie să plătească 60 de lei.  Copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 12 ani au reducere, iar preţul unui bilet de intrare de luni până vineri costă 30 lei. În weekend, preţul de intrare la piscină pentru cei mici este de 40 de lei.

Aqua Garden Militari Residence se află pe strada Rezervelor şi este un complex destinat celor care vor să se distreze, să se bronzeze şi să înoate o zi întreagă. Preţul unui bilet de intrare este 30 de lei în timpul săptămânii şi 50 de lei în weekend. „Avem două piscine exterioare şi una interioară. În preţul biletul de intrare sunt incluse un prosop, un şezlong şi un cocktail de primire“, susţin reprezentanţii complexului. De asemenea, sunt amenajate zone cu restaurant şi locuri de joacă pentru copii.

Bălăceală ieftină în ştrandurile din Capitală

Vara aceasta, ofertele sunt pentru fiecare buzunar, iar cei care vor să se distreze cu bani mai puţini pot alege strandurile de cartier. Aici, preţul unui bilet de intrare porneşte de la 15 lei. Spre exemplu, unul dintre cele mai ieftine ştranduri bucureştene este Berceni. Aici, preţul unui bilet de intrare pentru adulţi, de luni până duminică, este 15 lei, în timp ce biletul de intrare pentru copiii cu vârsta cuprinsă între şapte şi 14 ani costă 5 lei. Cei mai mici de şapte ani au intrarea gratuită. În schimb, preţul unui şezlong este zece lei. Vizitatorii se pot bucura de o plajă cu nisip, locuri de joacă pentru copii, un parc natural, terase şi terenuri de fotbal şi baschet.

berceni strand

Un alt ştrand căutat din Bucureşti este Tineretului. Acesta este modern şi accesibil pentru toate buzunarele. Preţul unui bilet de intrare, de luni până vineri, este 20 de lei, în timp ce în weekend vizitatorii trebuie să scoată din buzunar cu 10 lei mai mult. Cei care vor să înveţe să înoate se pot înscrie la cursurile oragnizate aici. Preţul pentru zece şedinţe este de 250 de lei, iar grupurile mari au asigurat transportul gratuit.

Ştrandul Cara (Titan), situat pe Bulevardul Nicolae Grigorescu din Capitală, are cinci bazine, printre care unul olimpic cu o adâncime de doi metri. Ştrandul este deschis şi ziua şi noaptea, iar preţul unui bilet de intrare este de 30 de lei. Aici găsiţi şezlonguri, duşuri, terase şi restaurante, mese de ping-pong, dar şi terenuri de fotbal şi tenis.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite