Locuri în Bucureşti pentru şedinţă foto. Parcul Herăstrău, în topul celor mai frumoase locuri pentru poze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delta Văcăreşti din Capitală, printre locurile din Bucureşti pentru şedinţe foto FOTO Marian Iliescu
Delta Văcăreşti din Capitală, printre locurile din Bucureşti pentru şedinţe foto FOTO Marian Iliescu

Tot mai mulţi oameni din Bucureşti sunt interesaţi să vadă unde se află locurile cele mai frumoase pentru o şedinţă foto de neuitat.

Astfel, „Adevărul“ vă prezintă locuri din Bucureşti pentru şedinţe foto în care se pot realiza imagini cu adevărat încântătoare. Înainte de a intra în ample lucrări de consolidare şi modernizare, Arcul de Triumf din Capitală se afla în fruntea clasamentului celor mai căutate locuri în Bucureşti pentru şedinţe foto. Proaspeţii însurăţei, mirele şi mireasa, alegeau de cele mai multe ori să rămână cu o amintire din faţa celebrului monument din Capitală. Acum monumentul se află în lucrări de consolidare şi urmează să fie inaugurant în următoarele luni, reintrând astfel în topul cunoscutelor locuri din Bucureşti potrivite pentre şedinţe foto. 

Locuri în Bucureşti pentru şedinţă foto. Parcul Herăstrău

La câţiva paşi de Arcul de Triumf se află unul dintre cele mai frumoase parcuri bucureştene: Herăstrău. Aici, în fiecare primăvară, vară şi toamnă în parc se află o mulţime de fotografi care vor să surpindă frumuseţea zonei verzi în cadre de excepţie. 

herastrau

Pe lângă fotografi, o mulţime de mirese aleg să vină în parc şi să îşi facă o fotografie lângă celebrul lac sau lângă arborii foarte bătrâni şi groşi ai parcului.

Locuri în Bucureşti pentru şedinţă foto. Delta Văcăreşti

O altă zonă din Bucureşti în care se pot face fotografii superbe este Balta Văcăreşti, cunoscută sub numele de Delta Văcăreşti. 

delta vacaresti

În acest moment aici poate avea acces oricine, însă reprezentanţii unor organizaţii care militează pentru protecţia mediului vor să transforme aria într-una protejată şi să fie declarată parc urban. 

Locuri în Bucureşti pentru şedinţă foto. Parcul IOR

Şi în Parcul Titan, cunoscut sub numele de IOR, sunt o mulţime de locuri în care oamenii aleg să vină şi să îşi facă fotografii în momente importante din viaţă: nuntă, botez. În IOR sunt două insule pe care au acces oamenii care vor să se plimbe prin zona verde. 

parc ior

Cei mai norocoşi pot imortaliza şi raţe sau pescăruşi în fotografiile pe care le fac.

Locuri în Bucureşti pentru şedinţă foto. Parcul Cişmigiu

La câteva sute de metri de kilometrul 0 al Bucureştiului, chiar în inima oraşului, se află Parcul Cişmigiu, o zonă superbă care atrage zi de zi ca un magnet oameni de toate vârstele. 

cismigiu

Pe lângă cei care vin în parc doar pentru a admira peisajul care primăvara şi toamna este unul încântător, fotografii aleg să pozeze pe aleile frumosului parc. 

Locuri în Bucureşti pentru şedinţă foto. Arena Naţională

Pe lângă zonele verzi ale Capitalei în care se află cele mai frumoase peisaje pentru poze, şi Arena Naţională se clasează în topul locurilor spectaculoase în care se pot face fotografii de excepţie. Aici, miresele pasionate de fotbal şi bărbaţii care se declară microbişti învinşi aleg deseori să se pozeze pe celebrul stadion al României. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite