Firma de salubritate care a transformat în „patinoar” mai multe artere din Sectorul 2, amendată de Brigada Rutieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma de salubritate din Sectorul 2 al Capitalei care a asigurat dezinfecţia arterelor cu o substanţă alunecoasă, fapt care a generat mai multe evenimente rutiere în zona Pieţei Delfinului, a fost amendată de Brigada Rutieră.

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au sancţionat contravenţional un operator de salubritate din sectorul 2 pentru nerespectarea prevederilor OG 43/1997, privind regimul juridic al drumurilor, se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.

„În urma verificărilor efectuate, politistii au constatat faptul ca pe mai multe artere din sectorul 2 s-a format o pelicula glisantă care a  afectat starea de practicabilitate a partii carosabile şi a pus in pericol siguranta participanţilor la traficul rutier. La nivelul Brigazii Rutiere au fost înregistrate 21 de apeluri şi s-au produs mai multe evenimente rutiere”, se arată în comunicat.

Un adevărat pericol pentru şoferi şi pietoni

Zona Piaţa Delfinului din Capitală s-a transformat marţi într-un adevărat pericol public, după ce angajaţii companiei Supercom din Sectorul 2 ar fi stropit asfaltul cu o substanţă alunecoasă, din cauza căreia s-au produs mai multe accidente.

Angajaţii primăriei ar fi împrăştiat „substanţe dezinfectante” pe stradă şi se pare că soluţia a făcut ca asfaltul să fie foarte alunecos.

Mai mulţi cetăţeni au postat mesaje de avertizare pe reţelele sociale, mai ales că în zonă s-au produs şi câteva accidente. 

Potrivit unei reacţii oficiale a unui reprezentant Supercom, angajaţii companiei au „stropit numai cu apa din surse proprii, apă de la izvor de la 158 metri adâncime”.

„Ce s-a întâmplat dimineaţă este independent de voinţa noastră, nu ştiu ce a fost pe stradă când s-a dat cu apă”, a spus acesta.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite