Şoseaua Pantelimon, reabilitare ca-n bancurile cu Dorel: cum au rămas stâlpii în mijlocul străzii şi al locurilor de parcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În toiul lucrărilor de modernizare şi reabilitare de pe şoseaua Pantelimon din Capitală, muncitorii se pare că au uitat un stâlp din beton chiar în mijlocul drumului. Cei care se deplasează cu maşina zi de zi sunt nevoiţi să evite obstacolul uitat acum chiar pe partea carosabilă.

Stâlpul din beton se afla, înainte de începerea lucrărilor de reabilitare şi modernizare, pe trotuar. Imediat după ce muncitorii care lucrează aici au făcut o nouă bandă de circulaţie ce le permite şoferilor să facă dreapta, îngustând o parte din trotuar, stâlpul din beton a fost uitat pe noua bandă de circulaţie. 

Cu toate acestea, cei care se ocupă de lucrări se pare că nu au uitat să pună un indicator prin care să îi informeze pe şoferi că trebuie să ocolească obstacolul rămas în drum. 

image

 Tot pe Şoseaua Pantelimon, s-au amenajat, odată cu lucrările de reabilitare, şi noi parcări. Însă şi aici, stâlpii le-au dat bătăi de cap muncitorilor. Unul dintre aceştia a rămas fix în mijlocul unui loc de parcare. 

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite