Cel mai mare pariu din sud: megacartier de 100 de milioane de euro în Berceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pana la finalul lui 2016 vor fi construite, intr-o prima etapa, minimum 5.000 de locuinte in Metalurgiei Park Residence
Pana la finalul lui 2016 vor fi construite, intr-o prima etapa, minimum 5.000 de locuinte in Metalurgiei Park Residence

Metalurgiei Park Residence reprezintă cel mai mare pariu rezidenţial din zona de sud de până în prezent. Este un proiect gigant de parc rezidenţial care, în prima fază, ar cuprinde circa 5.000 de apartamente noi şi care va reuni o parte din brandurile rezidenţiale deja existente în sud.

Acest proiect, alaturi de alte cateva initiative din alte zone ale Capitalei, demarate tot de dezvoltatori "crescuti" in sud, arata perfect amploarea pe care acesti "mici" investitori au luat-o in ultima vreme. wall-street.ro va prezinta in premiera cum se creioneaza cele mai ambitioase planuri rezidentiale din sudul Bucurestiului.

O parte din dezvoltatorii rezidentiali din sud, cei care in anii crizei au dezvoltat mii de unitati locative in partea de sud a Capitalei si in Popesti Leordeni, vor sa construiasca pe fostele sere Berceni un parc rezidential, care la finalizarea primei etape ar urma sa cuprinda circa 5.000 de unitati locative, a caror investitie totala, inclusiv terenul, ar urca, potrivit calculelor wall-street.ro, la circa 100 mil. euro. Terenul a fost achizitionat, potrivit datelor wall-street.ro, de la compania Berser, administrata de omul de afaceri Horia Culcescu.

Citiţi continuarea articolului pe www.wall-street.ro

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite