Bucureştenii vor ajunge din staţia de metrou Piaţa Unirii 2 direct în magazinul Unirii. Lucrările la pasajul subteran durează cinci luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Metrorex au anunţat că începând de astăzi, accesul spre una dintre intrările la staţia de metrou Piaţa Unirii 2 va fi restricţionat. Aici va fi construit un pasaj pietonal subteran, care va face legătura între staţia de metrou şi centrul cimercial.

„Se va închide parţial accesul în metrou la staţia Piaţa Unirii 2, la scara fixă spre magazinul Unirea Shopping Center, în vederea executării lucrărilor la pasajul pietonal între staţia de metrou Piaţa Unirii 2 şi magazinul Unirea Shopping Center“, au anunţat reprezentanţii Metrorex. Concret, pasajul este un proiect gândit şi executat de reprezentanţii centrului comercial din Capitală, mai precizează conducerea societăţii care administrează metroul în Bucureşti. 

„Pasajul este propus de cei de la magazinul Unirea. Va face legătura între staţia de metrou şi magazin, pe sub pământ. Noi am acceptat pentru că vor moderniza partea de scări de la acastă staţie, unde se va realiza pasajul“, au precizat reprezentanţii Metrorex. 

Începând de astăzi, accesul spre scara fix de la staţia Piaţa Unirii 2 va fi restricţionat, iar lucrările se vor desfăşura pe o durată de cinci luni. Până la finalizarea acestora, Metrorex recomandă utilizarea scărilor rulante sau celelalte căi de acces în Piaţa Unirii 2.

Pe aceeaşi temă:

Metroul, blocat la Tineretului miercuri seară. O defecţiunea electrică a dat peste cap întreaga circulaţie. Staţia a fost redeschisă după aproape două ore

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite