Bucureştean spulberat de o motocicletă care gonea cu 180 de kilometri pe oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO captură video Observator
FOTO captură video Observator

Un bărbat din Bucureşti a murit sâmbătă noapte după ce a fost lovit de o motocicletă pe bulevardul Timişoara. În urma impactului, motociclistul în vârstă de 34 de ani a pierdut controlul vehiculului şi a lovit o maşină parcată. Acesta este rănit şi se află în spital.

„Conducătorul unei motociclete, care se deplasa pe Bd. Timişoara dinspre Str. Braşov către Str. Valea Oltului, când a ajuns la intersecţia cu Str Romancierilor, a surprins şi accidentat un pieton, bărbat, care se angajase în traversarea părţii carosabile. Din impact motocicleta a fost proiectată într-un autovehicul, care se află parcat", a declarat Andra Arsintescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Bucureşti.

Martorii spun că în zonă se mai traversează ilegal, deoarece semaforul rămâne prea puţin pe culoarea verde. În plus, oamenii au precizat că şi motociclistul circula cu viteză, motiv pentru care nu l-a putut evita pe pieton. 

„El mergea cu viteză foarte mare. L-a luat pe ghidon şi l-a dus jumătate din distanţă, apoi a căzut şi el în partea cealaltă”, a spus o femeie.

Bulevardul Timişoara este unul dintre cele mai intens circulate din Capitală. Locul unde a avut loc accidentul este cunoscut ca fiind periculos din cauza numeroaselor accidente, scrie TVR.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite