150 de chioşcuri pentru vânzarea de flori şi ziare vor fi amplasate în Sectorul 6.  Valoarea investiţiei este de 13 milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook / Ciprian Ciucu
Foto Facebook / Ciprian Ciucu

Un număr de 150 de chioşcuri pentru vânzarea florilor şi ziarelor vor fi amplasate în Sectorul 6, investiţia fiind de peste 13 milioane de lei, potrivit unei hotărâri aprobate în şedinţa de miercuri a Consiliul Local, cu 18 voturi „pentru" şi nouă „împotrivă".

Consilierii locali au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construirea şi amplasarea unui număr de 150 de construcţii provizorii pentru comercializarea florilor şi a presei.

În referatul de aprobare este invocată nevoia de îmbunătăţire a aspectului estetic al chioşcurilor de pe raza Sectorului 6.

„Prin implementarea acestui proiect de uniformizare a unităţilor de vânzare presă şi flori se va realiza o cosmetizare a domeniului public al municipiului Bucureşti de pe raza Sectorului 6", se explică în referat, scrie Agerpres.

Sunt prevăzute cheltuieli totale de 13.105.523 lei, TVA inclus. Un chioşc va avea o suprafaţă construită la sol de 8,07 mp, o suprafaţă utilă de 6,67 mp şi o înălţime de 2,58 metri. Durata estimată de realizare a investiţiei este de doi ani.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite