La porţile Vienei se va deschide supermarketul prostituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi oameni de afaceri specializaţi în acest "domeniu" care s-au asociat pentru a crea cel mai mare bordel din lume vor investi în "proiect" 15 milioane de euro. Locul încă este ţinut secret, dar inaugurarea a fost deja decisă şi este prevăzută pentru începutul anului 2014.

"Bărbaţii vor avea la dispoziţie de la 80 până la 120 de fete 24 de ore din 24", anunţă cotidianul La Stampa, citând pagina WEB a societăţii 8Quadrat Development GmbH (site închis ulterior din cauza numărului ridicat de accesări), care urmează să realizeze proiectul.

Localul supranumit "Fun Motel", va fi construit la periferia Vienei, se aşteaptă să deservească peste 1.000 de clienţi pe zi şi prevede 350 de locuri de parcare pe o suprafaţă "destul de mare pentru a respecta orice exigenţă de privacy".
Mass media din Austria a sugerat că locul "stabilimentului" ar putea fi Klosterneuburg sau Korneuburg, dar administratorii locali au dezminţit sec.

Ideea proiectului îi aparţine lui Werner Schmuck, deja creator al centrului "Goldentime Saunaclub", un loc care pare a fi un amestec între un centru fitness şi o casă de toleranţă. "Am lansat deliberat informaţii false privind locul în care va fi construit "Fun Motel", pentru a evita să avem probleme cu comitetele de cartier, înainte să ne instalăm - explică Peter Laskaris, asociatul lui Schmuck în societate - Putem asigura însă că locul pe care l-am ales nu va deranja pe nimeni".

Birgit Hebein, reprezentant al partidului Verzilor, nu-şi ascunde scepticismul faţă de acest proiect: "Se încăpăţânează să delocalizeze prostituţia de pe străzi în interiorul unei structuri, dar acest lucru nu reprezintă o soluţie a problemei". Social-democrata Sandra Frauenberger, responsabilă cu apărarea drepturilor femeilor la administraţia capitalei austriace, susţine în schimb că crearea unui astfel de centru ar permite prostituatelor să "lucreze în condiţii mult mai sigure".

Presa austriacă informează că autorităţile vieneze ar fi acordat deja autorizaţiile necesare pentru punerea în practică a proiectului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite