ZBOR.MD Cum să zbori către destinațiile turistice preferate, cu doar un singur click (P)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portalul pentru rezervări de bilete de avion cu posibilitatea achitării online, lansat de o agenție de turism din Republica Moldova îți propune cele mai accesibile oferte online de zboruri către destinațiile turistice la care ai visat.

Vrei să pleci în vacanță, în străinătate, fără să mai bați drumul până la agențiile de voiaj? Nimic mai simplu! Intri pe www.zbor.md și îți rezervi bilete către destinația dorită.

Portalul este dedicat în exclusivitate rezervării biletelor de avion, Explore fiind astfel prima agenție de călătorii din Moldova, care și-a lansat o platformă inteligentă dedicată achitării online a biletelor rezervate, prin intermediul cardului bancar.

Pentru a benefecia de serviciile online, tot ce trebuie să faci este să urmezi acești pași:

1. accesezi www.zbor.md;

2. alegi destinația dorită a zborului;

3. faci rezervarea pentru biletul dorit;

4. achiți online biletul, cu card bancar.

Agenţia de călătorii ExploreTM (SC "Alcedo Grup" SRL) a fost înființată în anul 2007 ca agenţie de ticketing (rezervări şi vânzări a biletelor de avion) prin www.explore.md, bazându-se pe o experienţă de mai mulţi ani în domeniu.

În 2008 a obţinut şi Licenţa pentru activitatea în domeniul turismului, lărgindu-și spectrul de servicii oferite. În Ianuarie 2011 a obţinut acreditarea IATA (International Air Transport Association), fapt care demonstrează nivelul înalt de profesionalism şi stabilitate al companiei.

Agenția acordă o atenţie deosebită segmentului pentru călătoriile de afaceri (corporate business travel). Acest lucru presupune o abordare individuală, combinată cu cele mai bune preţuri. Printre clienţii Explore se numără mai multe organizaţii şi întreprinderi locale şi internaţionale.

În prezent, agenția de calatorii Explore oferă următoarele servicii:

Rezervări şi vânzări bilete de avion;

Rezervări de hotel de orice categorie;

Rezervări croaziere;

Organizarea excursiilor în ţară şi în străinătate;

Asigurări medicale pentru străinătate;

Asigurări auto;

Suport vize pentru călătorii de afaceri şi odihnă;

Informaţii şi consultanţă în domeniul procurărilor biletelor de avion şi serviciilor de odihnă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite