VIDEO Președinții au talent! Vezi topul celor mai fierbinți dansuri interpretate de politicieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viktor Ianukovici a dansat cu soția predecesorului său, Leonid Kucima
Viktor Ianukovici a dansat cu soția predecesorului său, Leonid Kucima

Mai mulți președinți din țările ex-sovietice au demonstrat că se pricep la dans. Publicația ucraineană Delfi a realizat un clasament al celor mai talentați șefi de state, în frunte cu liderul de la Kremlin, Dmitri Medvedev.

Președintele rus a câștigat mulți admiratori, dar a atras și critici după ce a dansat sub hiturile anilor '80 la o întâlnire cu absolvenții. Imaginile video de la petrecere au făcut repede ocolul lumii.

Pe locul doi a ajuns președintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, care s-a distrat pe cinste la ziua sa de naștere, când a împlinit 60 de ani. El a dansat cu soția ex-președintelui Leonid Kucima, iar apoi cu adjuncta șefului administrației de la Kiev. Cheful s-a spart abia la ora două de noapte.

Locul trei i-a revenit celebrului dans al președintelui Federației Ruse, Boris Elțin. Politicianul, pe atunci în vârstă de 65 de ani, a dansat în public la un concert din campania sa electorală.

În top a intrat și fostul președinte al Ciuvașiei, Nikolai Feodorov. Timid la început, șeful republicii autonome din Rusia a dat apoi frâu liber dansului.

Și politicienii moldoveni au demontrat că au talent. Cel mai înfocat dansator s-a dovedit a fi ex-președintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, care a mers nu o singură dată la discotecă în timpul mandatului său și chiar și-a sărbătorit ziua de naștere într-un club, cu tinerii liberali.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite