Pavel Stratan lansează un album în care va cânta fiul său de doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi nu are nici doi ani, Cezar Stratan, fiul interpretului Pavel Stratan, are toate şansele să devină vedetă. Tatăl său, autorul hit-ului ”Eu beu", îşi va lansa în curând un nou album - "Amintiri din copilarie IV", în care vor fi incluse şi piese interpretate de copiii săi - Cleopatra şi Cezar.

Noul album, compus după o pauză de doi ani, va contine 12 piese, toate noi, dintre care cinci vor fi cântate de Cleopatra, iar două de mezinul Cezar. Fiica cântăreţului, Cleopatra Stratan, a lansat acum câţiva ani albumul "La vârsta de 3 ani", care s-a bucurat de un enorm succes în R.Moldova şi România. Pentru vânzări record, tânăra artistă, cunoscută pentru hit-ul ”Ghiţă”, a primit 2 discuri de aur şi 3 discuri de diamant în România.

"Cezar s-a descurcat de minune la înregistrarea pieselor. Doar muzica poate concura cu bananele în lista preferinţelor lui. Cu siguranţă, la talentele de care dă dovada Cezar şi după aceste două piese, în primavară, sau cel târziu în vară, ar putea să aibă propriul album", crede cu tărie Pavel Stratan.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite