Pavel Stratan a plâns în direct la TV! A răspuns acuzaţiilor că o exploatează pe Cleopatra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pavel Stratan a plâns în direct la o emisiune TV
Pavel Stratan a plâns în direct la o emisiune TV

Artistului i-au dat lacrimile la o emisiune la Kanal D după ce a fost întrebat despre acuzațiile că o exploatează pe micuţa Cleopatra. „Să le fie rușine celor care au spus așa ceva!", a spus el cu ochii înlăcrimați.

Micuţa Cleopatra Stratan e acum în clasa a III-a şi merge la şcoală, ca orice copil normal. Cu toate acestea, impresia multora era că fetiţa e supusă la presiuni foarte mari pentru a urca pe scenă, scrie cancan.ro.

„Eu nu am făcut nimic! Cleopatra nu a plâns niciodată, mai fericit copil nu am văzut! Să ştiţi că de dimineaţa până seara ea zâmbeşte. Nu înţeleg cum poţi să acuzi pe cineva de aşa ceva. Nu a venit poliţia, nu a oprit-o pe Cleopatra să urce pe scenă. Copilul ăsta a avut două lansări de album. Fiecare părinte îşi duce copilul unde e cel mai frumos. Sunt omul care ştie cel mai bine ce e bine pentru copilul meu, nu vecinul. Eu ce fac cu soţia mea facem spre binele Cleopatrei. Nu poţi să ascunzi, copil fiind, că nu e bine, că nu ascunzi o haină", a explicat Pavel Stratan la „Draga mea prietenă" de la Kanal D.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite