Pasha Parfenii va reprezenta Republica Moldova la Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pasha Parfenii, câștigătorul etapei naționale Eurovision Moldova
Pasha Parfenii, câștigătorul etapei naționale Eurovision Moldova

Gata, s-a decis! După o luptă acerbă, concurenți de temut și emoții puternice, Pasha și piesa sa „Lăutar" a reușit să ia majoritatea voturilor în această seară. Interpretul a acumulat punctajul maxim din partea juriului și locul doi la categoria favoritul publicului.

„Am încercat trei ani la rând, m-am pregătit de fiecare dată foarte serios, m-am concentrate să dau tot ce-i mai bun și întotdeauna am acceptat învingătorii. Cred că anul acesta am meritat să câștig", a declarat Pasha după ce și-a văzut numele în top. Chiar înainte de a anunța reprezentantul țării noastre la Eurovision, artistul a ținut să precizeze că promite că este ultima dată când își mai încearcă norocul pentru Republica Moldova și că la anul poate va încerca să concureze pentru o altă țară, dacă pică și în această seară.

Pe locul doi s-a situat Cristina Croitoru, cu un punctaj de 16 puncte. Cristina a fost preferata spectatorilor, luând maximul de 12 puncte din partea publicului. Al treilea loc l-au ocupat Irina Tarasiuc și MC Gootsa, cu 15 puncte. Pe poziția a patra și respectiv, a cincea, cu 14 puncte s-au plasat cei de la Transbalkanica și Dara.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite