Dan Bălan îşi sfidează fanii: refuză să vină la „Şlagărul Anului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Balan refuza "Slagarul Anului"
Dan Balan refuza "Slagarul Anului"

Artistul a participat la concursul „Şlagărul Anului“ organizat la Chişinău cu piesa „Chica Bomb". Al treilea sezon la rând, Dan Bălan, alias Crazy Loop, nu vine la gala de premiere a celor mai bune piese ale anului, deşi fanii continuă să-l voteze.

Organizatoarele spun că începând cu anul viitor, Dan Bălan nu va mai fi inclus în lista artiştilor autohtoni. „Începând cu anul viitor, s-ar putea ca să fie inclus deja în categoria interpreţilor de talie internaţională, pentru că, aşa este, de fapt", menţionează Nona Marian, fosta solistă a trupei „Fresh".
În urma sms televoting-ului, cel mai mare punctaj l-a acumulat însă interpreta Angelica Sârbu, cu piesa „Două inimi pe zăpadă". Artista a fost urmată de Valentin Boghean, autorul baladei de dragoste „Boschetar" şi de Vitalie Dani, cu piesa „Nu-mi pare rău".


„Şlagărul Anului", sponsorizat de organizatoare
Aflat la cea de-a treia ediţie, gala celor mai bune piese ale anului este sponsorizată de cele două organizatoare, Aura şi Nona Marian. Interpretele spun că anul acesta nu le-a reuşit să obţină nicio scutire de taxe sau ajutor din partea Ministrului de Cultură, Boris Focşa. „Toţi banii investiţi pentru organizarea evenimentului îi scoatem din buzunarele noastre. Am trimis nenumărate scrisori celor de la Ministerul Culturii, însă nu am primit niciun răspuns. Tot ce vom câştiga noi vor fi banii din vânzările de bilete pentru concert, care vor costa cu 50 de lei mai mult decât anul trecut", a declarat organizatoarea, precizând că la ediţiile precedente singurul ajutor l-au primit de la Valentin Goga, directorul Palatului Naţional, care le-a scutit de o parte din costul pentru închirierea sălii.
Gala, care va avea loc în data de 17 decembrie va aduna pe scena Palatului 25 de interpreţi. Piesele acestora, devenite şlagăre la posturile radio autohtone, au fost alese de public, în urma unui sms televoting. „Spre deosebire de alte spectacole de premiere, noi oferim publicului să aleagă ce îi place. Astfel, vom premia piesele, nu artiştii. Este bine să le dăm posibilitatea şi celor începători să se afirme", conchide Nona Marian.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite