Victoria Lungu și Ion Paladi au aceeași dorință de la Moș Crăciun: un bebeluș!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victoria Lungu, între două personaje de poveste.  FOTO: allfun.md
Victoria Lungu, între două personaje de poveste. FOTO: allfun.md

Pentru că suntem în toiul Sărbătorilor de iarnă, vedetele autohtone ne-au mărturisit că au fost cuminți în acest an și că încă îl mai așteaptă pe Moș Crăciun cu bine meritata răsplată. Opţiunile pentru daruri au fost diverse.

Unii visează la mașini, videoclipuri și vânzări record de albume, în timp ce alţii speră să găsească sub brăduţ un nou-născut.

Cleopatra Stratan aşteaptă sărbătorile de câteva luni. Cleo va petrece Revelionul împreună cu familia, în Irlanda. Ne-a povestit că-şi doreşte un pian performant, dacă tot a început să-şi compună singură muzica şi versurile. De asemenea, mica artistă şi-a propus ca în anul care vine să-şi lanseze propriul album.

Tot un pian vrea şi interpretul de muzică populară Ion Paladi, care, recent, s-a mutat la casă nouă. „Am acasă unul, dar e cam vechi. Visez să găsesc sub brăduţ un pian alb, strălucitor. Dar cel mai important, îmi doresc în 2012 să devin tată", a mărturisit artistul, care spune că a refuzat toate propunerile pentru noaptea dintre ani şi că va sărbători alături de soţie, părinţi şi naşii Cornel Botgros şi Adriana Ochişanu.

ÎN CĂUTAREA FANILOR
DE PESTE PRUT

Şi pentru Doina Sulac a venit vremea bilanţurilor pentru 2012. Spune că a avut un an rodnic, cu un concert solo la Palatul Naţional, cu primul album, „Floarea lui Sulac", şi a dus până la sfârşit festivalul-concurs dedicat tatălui său, Nicolae Sulac. „Tot ce mi-a rămas este să reuşesc să cuceresc inima spectatorului român", a spus interpreta, referindu-se la scena de peste Prut, pe care a început să o „exploreze".

Deşi sună banal, tânăra interpretă Cătălina Carauş, vrea de la Moşu' sănătate. „În ultimul an am fost cam bolnăvicioasă", explică artista, care, de curând s-a apucat şi de actorie, aceasta fiind şi realizarea anului. „Vreau să fiu cât mai ocupată în 2012, dar în acelaşi timp să reuşesc să vin pe-acasă cât mai des", spune artista, care-şi face studiile la Londra.

Solista de muzică uşoară Anişoara Puică s-a gândit mult până ne-a spus ce-şi doreşte de Sărbători. Caldă şi modestă, interpreta a mărturisit că în acest an a participat la multe concerte de caritate, ceea ce a sensibilizat-o de-a dreptul. „N-am mai văzut atâţia copii abandonaţi, bolnavi şi sărmani. Dacă aş putea să-mi pun o dorinţă, aş cere să le readucă zâmbetul pe faţă, că-s tare necăjiţi aceşti micuţi", a spus Anişoara Puică. De Revelion, artista va concerta, însă doar după ce va ciocni o cupă de şampanie cu familia.

Victoria Lungu ştie sigur la ce visează. La 40 de ani, interpreta este sigură că a venit timpul să fie din nou mămică. „Un băieţel micuţ este darul pe care ni-l dorim şi eu şi fata mea", a punctat solista. În 2012 Victoria va lăsa muzica pe locul doi şi se va concentra pe studiile fiicei sale, care anul acesta îşi va lua Bacalaureatul.

Ionel Istrati, la volanul unui BMW
Tânărul solist se vede deja proprietarul unui automobil. Ne-a mărturisit că-i plac modelele clasice, un BMW sau un Mercedes. Dar nu acesta este darul pe care și-l dorește de la Moș Crăciun, pentru că vrea să-și cumpere mașina din banii proprii. Visează la cât mai multe concerte și vânzări de album, iar pentru asta are nevoie de ajutorul moşului bun şi darnic. „Cred că am avut un an productiv. Am realizat primul album, am participat la «Vocea României» și am primit un trofeu la «Șlagărul Anului»", spune, mândru, artistul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite