Cătălin Josan i-a „bătut“ pe Eros Ramazzoti și Tiziano Ferro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigătorul primei ediţii a concursului „Megastar" de peste Prut a reuşit să se facă auzit şi peste hotarele României. Piesa „Don't Wanna Miss You" a charismaticului artist basarabean a ajuns printre cele mai ascultate 20 de melodii din Italia.

Trei săptămâni i-au fost de ajuns lui Cătălin Josan pentru a-i „bate" pe Eros Ramazzotti şi Tiziano Ferro. După ce a cântat la ceremonia de decernare a premiilor MTV TRL, ce a avut loc la Florenţa, „Don't Wanna Miss You " a devenit un adevărat hit la posturile de radio şi TV naţionale.

„Când am ajuns la Milano, prima piesă pe care am auzit-o a fost „Don't Wanna Miss You ". Am avut o senzaţie plăcută. Italienii ţin foarte mult la estrada lor, iar acesta este încă un motiv să mă bucur că m-au îndrăgit, fiind străin şi cântând în engleză", a declarat Cătălin. Tânărul artist, care este şi primul moldovean care a ajuns în „Top 20" piese italiene, spune că pentru el este o mare realizare faptul că melodia sa pop a prins atât de bine în Europa. „În România s-a format deja un trend din lansarea şi promovarea pieselor de club. Showbizz-ul italian e diferit, acolo se pune preţ mai mult pe muzica pop. Plus că au şi o mulţime de artişti talentaţi de-ai lor", a spus Cătălin.

„Cel mai receptiv public e la Chişinău"
După călătoria din Italia, Cătălin a venit pentru câteva zile la Chişinău, ca să-şi viziteze părinţii. „De fiecare dată când reuşesc să-mi fac timp, vin la Chişinău. Îmi e foarte dor de casă, iar casă înseamnă părinţi, oraş, prieteni, atmosferă şi linişte", a mărturisit solistul. Stabilit de câţiva ani la Bucureşti, Cătălin recunoaşte că cel mai bine se simte la Chişinău, unde are parte şi de cel mai receptiv public. „La concertele pe care le susţin acasă mă simt special. Cu toate acestea, aici îmi este cel mai greu să cânt. Am alături familia, rudele şi prietenii, ceea ce înseamnă că n-am dreptul să am niciun fel de emoţii", s-a destăinuit artistul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite