Artiştii moldoveni, în cursa pentru Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au rămas doar șase zile în care artiștii se mai pot înscrie pentru preselecţia naţională Eurovision 2011. Cântăreţii se pregătesc din greu pentru marele concurs, toţi fiind convinşi că merită să ne reprezinte ţara la Dusseldorf, Germania.

Saşa Bognibov, excentricul rocker care anunţa anul trecut o clasare în top a Republicii Moldova, în condiţiile în care el avea să cânte pe scena de la Oslo, nu se dă bătut nici anul acesta. Artistul va participa în concurs cu piesa „Nothing Else", după ce „Do you like my sexy lips?" a rămas pe dinafară în semifinala ediţiei anterioare.


TURCU, SUPĂRAT PE ORGANIZATORI

Nu la fel de sigur de şansele sale este de această dată Pavel Turcu. Cel care a devenit vedetă peste noapte şi a stârnit discuţii aprinse cu „Imnul Eurovisionului" nu va participa anul acesta la preselecţie. Supărat pe aprecierea şi parţialitatea organizatorilor, Turcu a zis pas Eurovisionului din acest an, menţionând că deocamdată îşi pune piesele la sertar. „Faptul că am renunţat la concurs a fost o decizie personală, cei care au fost nedrepţi cu mine anul trecut să şi-o aibă pe conştiinţă", declară acesta.

Printre artiştii doritori de a ne reprezenta ţara se numără Eugen Doibani, Valeria Tarasova, Sergiu Rusu, EL Radu, Veaceslav Daniliuc, Cristina Croitor cu Boris Coval, dar şi finaliştii ambelor ediţii „Fabrica de Staruri", Ionel Istrati şi Dyma.

Eugen Doibani, care şi-a schimbat recent numele de scenă în Natan va interpreta o o piesă care îi aparţine în totalitate. „Dacă dragoste mai e" este o baladă romantică, gata să topească inimile ascultătorilor.

Valeria Tarasova, tânăra care a reuşit să se facă remarcată în concursul de anul trecut, va cânta de această dată o piesă despre viaţa ei. „This is my life" este scrisă în colaborare cu un compozitor din Germania şi, potrivit fetei, o reprezintă pe deplin.

Şi cei doi „fabricanţi", Ionel Istrati şi Dyma sunt gata pentru marele eveniment. Niciunul dintre ei nu ştie încă numele pieselor proaspăt înregistrate, însă promit că vor pune un mare accent pe show. „Cu toată modestia, însă Eurovisionul din Moldova nu a mai văzut un astfel de show", crede cu tărie Dyma.

Toţi doritorii de a se înscrie în concurs o pot face acum şi online, pe pagina web a Televiziunii publice Teleradio Moldova.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite