Alexander Rybak şi-a lansat noul single la Chişinău, cu dedicaţie pentru o fană: „Lasă-mă în pace!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexander Rybak, câştigătorul ediţiei din 2009 a concursului Eurovision
Alexander Rybak, câştigătorul ediţiei din 2009 a concursului Eurovision

Câştigătorul Eurovisionului din 2009 şi-a lansat la Chişinău noul său single, pe care l-a dedicat unei fane înrăite.

Violonistul norvegian de origine belarusă a susţinut aseară un recital pe scena Palatului Naţional, iar astăzi, de Hramul Chişinăului, va cânta şi în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Pe lângă hitul „Farytale", cel care i-a adus victoria la Eurovision în 2009, Alexander Rybak (26 de ani) îşi prezintă, în premieră, şi noul său single - „Leave me alone". Piesa în stil dance este dedică unei fane din Israel, care îl terorizează deja de trei ani. „Mă sună de 60-70 de ori pe zi. Dacă-mi schimb numărul, ea îl găseşte imediat. Cred că tatăl său lucrează în Mossad. Am încercat să vorbesc cu ea, speram că se va linişti şi mă va lăsa în pace", a mărturisit cântăreţul.

Alexander Rybak va cânta gratis de Hramul Chișinăului

Vara trecută, femeia l-a băgat de-a binele în sperieţi, când a venit în Norvegia şi l-a pândit timp de două săptămâni lângă casa părinţilor săi. „M-am gândit atunci serios să sun la Poliţie ori să scriu un cântec", a povestit artistul, care a filmat şi un videoclip la noua piesă. „Acţiunea se petrece în casa de nebuni. M-a găsit şi acolo! Totuşi, e un compliment pentru ea, am invitat cea mai frumoasă fată din Ucraina să-i joace rolul", a dezvăluit solistul.

În duet cu Paula Seling

La Palatul Naţional, Rybak a susţinut un recital alături de românca Paula Seling, care a participat la Eurovision în 2010. „Are o voce puternică şi frumoasă, se cântă uşor cu ea. Are un manager bun care mă ajută în România, acum şi în Moldova", a spus muzicianul.

„El a fost cel care a iniţiat această colaborare. M-am bucurat extrem de mult, pentru că nu mă consideram atât de importantă încât el să facă duet cu mine, dar a insistat, chiar a scris piesa", a precizat Paula Seling.

Alexander Rybak a venit pentru prima dată la Chişinău. Deşi nu a reuşit să vadă prea multe, el a remarcat că oamenii sunt foarte calzi aici, iar clădirile seamănă cu cele din Scandinavia. „Aşa că mă simt ca acasă", a punctat artistul.

Se simte singur uneori

Chiar dacă a câştigat foarte mulţi fani după Eurovision, Alexander Rybak spune că are doar trei prieteni adevăraţi şi se simte singur câteodată. „În ultimul timp, mă uit la seriale şi la show-uri TV pe DVD-uri şi construiesc Lego", a mărturisit artistul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite