(VIDEO) Gheorghe Andronic va fi primul fotbalist moldovean care va juca la echipa suedeză Degerfors

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gicu Andronic (stânga) a devenit unul dintre favoriţii publicului din Varnamo
Gicu Andronic (stânga) a devenit unul dintre favoriţii publicului din Varnamo

Tânărul mijlocaş moldovean, Gheorghe Andronic (20 de ani) care a evoluat în sezonul trecut la Varnamo, echipă din divizia secundă a fotbalului suedez, a schimbat clubul dar nu a părăsit competiţia în care s-a adaptat perfect.

Recent internaţionalul nostru de tineret a semnat un contract pentru două sezoane cu o altă echipă liga secundă suedeză - Superettan, Degerfors IF. În ultima ediţie de campionat, Degerfors s-a clasat pe locul cinci, în timp ce fosta echipă a moldoveanului, Varnamo a evitat, cu dificultate, retrogradarea în al treilea eşalon valoric.

Vezi mai jos secvenţe cu Gheorghe Andronic de la meciul Varnamo - Elfsborg

Simultan cu Andronic, la echipa din oraşul Degerfors a sosit şi un fundaş central de la echipa Skiljebo, suedezul Robert Medvegy. Antrenorul noii formaţii a lui Gicu, Patrik Werner a menţionat pentru site-ul degerforsif.se că noile achiziţii sunt un cadou perfect de crăciun pentru toţi fanii clubului.

„Sunt doi jucători foarte buni care pot îmbunătăţi jocul echipei. Gheorghe a fost cel mai bun jucător al anului la Varnamo şi sunt convins că talentul de care dispune îi va permite să ne ajute şi pe noi", a spus antrenorul.

Gicu Andronic este al treilea stranier din lotul lui Degerfors, după portarul american Brian Edwards şi atacantul din Liberia, Amadaiya Rennie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite